Mădălin Ionescu îi face idioţi pe semnatarii petiţiei Televiziune fără mizerii!

Şerban Huidu s-a întors şi a pornit un altfel derăzboi cu CNA

Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este să binedispună şi să informeze! Educația trebuie să o primeşti în familie, în şcoli, facultăți şi prin specializările ulterioare! Dacă aștepți asta de la TV ... eşti mort, nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba! În nicio țară civilizată nu există astfel de reacții! Oamenii ştiu acolo care este puterea telecomenzii şi ştiu că televiziunea este un business cu fațete multiple! Trăim într-o țară în care TVR Cultural a fost închis!

Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta! Mădălin Ionescu, Kanal D
Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vină pentru asta ? Politicul şi piața! În cariera mea am făcut investigații la cel mai înalt nivel, am prezentat şi emisiuni cu tentă culturală, am dat jos miniștri, am contribuit la lichidarea unor rețele economice toxice, periculoase! Acum prezint un show tabloid! Unul care ţine în faţa ecranelor, în fiecare noapte, peste un milion de oameni! Printre aceștia se numără, potrivit statisticilor primite, şi foarte mulți intelectuali! Oare de ce? Pentru că acest show deștept, Wowbiz, binedispune, generează emoții, ridică probleme de viată (într-o manieră senzaţionalistică, da !), stârnește controverse, generează fantezii şi fascinație!
5 Octombrie 2015
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Apostol Bologa pe 5 Oct 2015, 20:20
    Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti!!!

    Este un vechi proverb romanesc, la care mai putem adauga inca unul "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". Este cazul lui Madalin Ionescu ca si al lui Simona Gherghe si chiar si a lui Maruta. Toti fara nici o exceptie aduc pe ecrane, de regula, incultura, prostul gust, proasta crestere, tembelism, idiotenie, tiganisme in adevaratul inteles al cuvântului si prostitutie deghizata. Daca cei mentionati ar fi oameni de calitate , detinatori ai unei morale romanesti sanatoase ar putea avea alte subiecte si alti invitati care ar putea sa le aduca un rate-ing important asa cum le cer incultii de producatori ai lor. Insa domnilor forumisti, nu numai aceste trei exemplare retardate sunt de vina pentru imoralitatea care a cuprins societatea romaneasca. Aici se poate discuta la nivel guvernamental, ministerul culturii , ministerul tineretului, ministerul invatamantului si asa mai departe. Sa fim realisti, insii care conduc aceste ministere sunt de teapa celor trei prezentatori cu aceleasi calitati intelectuale si morale de proasta calitate. Ne trebuie o revolutie CULTURALA ca sa schimbam aceste mentalitati preluate in prostie din OCCIDENT.

    6
    0

  • Daniela pe 5 Oct 2015, 19:34
    Tabloide facute de oameni destepti?

    Gresit. Tabloidele sunt facute de oameni mizerabili( ne referim la caracter) pentru oameni mizerabili, si sunt infiorator de multi. Deja cuvinte ca manelisti, tabloidisti se refera la oameni fara valoare morala, violenti, agresivi, de o inteligenta sub zero dar o viclenie, rautate si prostie mult peste limite.

    7
    0

  • Nicoleta. Nic pe 5 Oct 2015, 19:16
    Madalin

    Daca noi cei care nu suntem de acord cu mizeriile pe care tu si sclifosita de Adelina le prezinti si ne faci idioti, cum te poti numi tu care te scalzi in cloaca de agramati si ai tot felul de invitati de cea mai joasa speta? Ce exemplu le dai copiilor tai, desi ma-ndoiesc ca te intereseaza prea mult...din moment ce i-ai parasit pentru o...?! Rusine sa-ti fie!!!

    7
    0

  • OP pe 5 Oct 2015, 19:05
    tabloide

    Oamenii inteligenti discuta IDEI, cei destepti EVENIMENTE, iar IDIOTII- PERSOANE /barfesc. In ce categorie crezi, dle Ionescu, ca intra cei care frecventeaza emisiunea d-tale?

    9
    0

  • florin pe 5 Oct 2015, 13:04
    madalin

    Da, d-le Ionescu, sunt emisiuni facute de oameni foarte destepti, dar cu invitati de tot 'rahatul'. Sa nu spun retardati. Cu emisiunile voastre ati facut vedete pe fiitecine, iar valorile noastre nationale in materie de arta isi duc subexistenta in saracie. Halal oameni destepti

    23
    0

  • Chitu pe 5 Oct 2015, 10:42
    Comentariu la comentariullui Madalin Ionescu

    Bai Cataline, cum il numesti tu pe omul care isi paraseste familia, adica nevasta si cei doi copii ? Ce emisiune va modera el. Da ai dreptate. El va modera o emisiune de rahat la fel ca si el tot de cacao. Cum adica suntem ipocriti? Bai Madaline, etica si morala exista bai prostovane. Ea functioneaza. Tu te prefaci ca nu o vezi. Tu esti ipocritul. La asemenea om si aasemenea emisiune eu ii scriu : hai siktir bre.

    13
    0

  • zarada pe 5 Oct 2015, 09:25
    comentariu la comentariul lui Madalin Ionescu

    Madalin Ionescu are dreptate cind spune ca educatia se face in familie. Cei ce realizeaza si prezinta astfel de emisiuni nu au nici educatie si nici cultura...poate unu sau doi neuroni. Justificarea lor cu audienta maxima, e falsa....citi se uita?....cei ca ei, handicapati, din rindul carora isi aleg personajele prezentate.

    16
    0

  • Meme pe 5 Oct 2015, 08:38
    Televiziunea privata

    Da,Kanal D este o televiziune privata ! Dar traieste si din banii mei ! Este la pachet ! Vreau, nu vreau este ! Si nu pot sta 24 de ore cu ochii pe copii mei ca sa nu urmareasca emisiunile-tabloid ! Daca as putea alege de la operatorul de cablu strict ce canale doresc, atunci da!,fiecare alege si e treaba lui ce alege! Deocamdata primesc toate aceste canale cu emisiuni ,uneori abjecte,fara sa mi le doresc! Asa ca ,Madaline,ciocu' mic !

    26
    0

  • Shogunul pe 5 Oct 2015, 07:16
    Despre Bouletz !

    Obrazul gros sabia nu-l taie !

    11
    0

  • patricia pe 5 Oct 2015, 06:36
    Televiziuni si manelisti

    Pt. somnul Madalin, as vrea sa-l intreb: daca ar incheia emisiunile cu manelisti, scandalagii, psihonevroticii s.a.m.d ar muri de foame??? constiinta lui e linistita stiind ca are un aport maxim la tembelizarea populatiei?? Si de ce sa nu aiba un rol educator si televiziunea.? Sunt multe lucruri care le aflam din "teleenciclopedie" si chiar nu cred ca ma idiotizau.Iti tradezi neamul domnule Ionescu, si mai devreme sau mai tarziu lucrurile astea se vor plati ...

    13
    0

  • maria pe 5 Oct 2015, 06:01
    Putem cere tv.prin cablu sa renuntam la canalele pe care nu le dorim

    Fiecare emisiune isi creeaza un format. In functie de audiente acea emisiune va rezista. In momentul in care audintele vor scadea vertiginos acea emisiune va disparea.Nu consider ca este necesar CNA-ul sa puna monopol pe televiziuni. Daca dorim sa dispara o emisiune,noi telespectatorii trebuie sa fim aceia care sa eliminam emisiunile care consideram ca ne fac rau. Daca am fi fost atat de cultivati de ce nu am acordat audienta maxima canalului " Cultural "? Sunt destule canale pentru toate categoriile .Avem de unde alege. Canale cu politica,culturale,muzica simfonica,pop,populara,.Oricine doreste sa fie eliminat un canal se poate adresa televiziunii prin cablu ! Vom face cea mai mare greseala sa cerem monopol pe emisiuni ! Vom ajunge in situatia in care nu vom mai sti ilegalitatile celor de la putere. Vom ajunge sa traim in totalitarism ! Suntem o tara libera cu oameni liberi ! Sa nu incercam sa ne autoinchidem !

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod