Macaulay Culkin are grijă de Paris Jackson: „Mi-e tare dragă“

Starul a rupt legătura cu părinţii săi acum 25 de ani şi îi acuză că l-au exploatat şi abuzat


Macaulay Culkin a dezvăluit că părinţii l-au exploatat financiar şi spune că unul dintre cele mai bune lucruri care i s-au întâmplat în viaţă a fost separarea de aceştia, în 1994. "Am vrut să iau o pauză o vreme şi a fost ceva de genul - Gata, fraţilor, sper că vă descurcaţi singuri să faceţi rost de bani, fiindcă de la mine n-o să mai primiţi", a povestit el.

În 2016, Kit, care a suferit un atac cerebral în urmă cu câţiva ani, a spus pentru Daily Mail despre Macaulay: "Nu-l mai consider fiul meu."

După câţiva ani în care a slăbit enorm şi avea un aspect fizic deplorabil, Macaulay Culkin arată din nou bine şi are o relaţie serioasă cu actriţa Brenda Song, în vârstă de 29 de ani.

În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

În 2013, Culkin şi-a cumpărat o locuinţă în capitala Franţei şi este deseori văzut în capitala Franţei.

Macaulay Culkin a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis. În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Brenda a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod