Macaulay Culkin are grijă de Paris Jackson: „Mi-e tare dragă“

Starul din „Singur acasă“ e foarte mândru de fina sa, cu care are o relaţie specială, şi a făcut dezvăluiri despre tatăl său care îl bătea când era mic.

Actorul în vârstă de 37 de ani a vorbit într-un podcast difuzat de Marc Maron despre relaţia strânsă pe care o are cu fiica fostului său prieten, Michael Jackson. Culkin este naşul lui Paris Jackson  şi după moartea regretatului ei tată, actorul a devenit şi mai protector cu tânăra care a împlinit 19 ani. "Vă previn că sunt foarte protector cu ea, aşa că uitaţi-vă în altă parte", a glumit Macaulay. "Mi-e tare dragă", a adăugat el.

Maron l-a asigurat că n-are de gând să spună nimic rău despre Paris.

"O iubesc foarte mult", a ţinut Culkin să-l asigure din nou pe realizatorul interviului. Întrebat cum se descurcă Paris fără tatăl ei, actorul a fost mai rezervat, limitându-se să declare: "Este înaltă, e frumoasă şi deşteaptă - este minunată", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

După moartea lui Michael Jackson, actorul a devenit mai apropiat de Paris, încercând să o ajute să treacă peste dispariţia tatălui ei şi să reziste presiunii mediatice.
Cei doi ţin legătura zilnic pe reţelele de socializare, iar vara trecută şi-au făcut chiar tatuaje identice.

În interviul acordat, Culkin a făcut mărturisiri şi despre relaţia dificilă cu părinţii săi, Kit şi Patricia. El spune că tatăl său, fost actor cu ceva notorietate în anii '90, îl abuza mental şi fizic şi îl bătea dacă Macaulay făcea ceva ce nu-i convenea.

Actorul n-a mai vorbit cu tatăl său de 25 de ani, acuzându-l că era gelos pe succesul său şi că îl chinuia intenţionat.
"Orice a încercat el să facă în viaţă eu am depăşit înainte să fac 10 ani. Era un om rău... aş putea să vă arăt rănile dacă vreţi", a spus starul, referindu-se la bătăile îndurate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod