Lupta lui Kim Kardashian cu infertilitatea. Cum a rămas din nou însărcinată?

Vedeta şi soţul său, rapperul Kanye West, încearcă de mai bine de un an să-i ofere un frăţior sau o surioară fiicei lor, North, care va împlini doi ani pe 15 iunie

Într-un clip promoţional pentru reality-show-ul "Keeping Up with the Kardashians", Kim a dezvăluit, într-o discuţie cu sora sa Khloe, că este din nou însărcinată. Încercările starletei de a-i oferi fiicei sale, North, un frate sau o surioară au fost prezentate pe larg în cadrul emisiunii reality difuzate de postul american E!.

În urmă cu doi ani, Kim a adus-o pe lume pe North, fiica sa şi a rapperului Kanye West. La scurt timp după naşterea lui North, vedeta de televiziune a declarat că îşi mai doreşte încă un copil, cât mai repede. Un apropiat al cuplului a dezvăluit pentru revista americană Us Weekly că dorinţa lui Kim este să-i ofere cât mai curând un frate lui North pentru ca diferinţa de vârsta să fie una mică, aşa cum este între ea şi surorile sale Khloe şi Kourtney.

Deşi a visat să rămână însărcinată cât mai repede, starleta americană a întâmpinat probleme de fertilitate. Încercările de a obţine o sarcină au durat mai bine de un an, timp în care a făcut numeroase vizite la medic. Într-unul dintre episoadele show-ului, Kim este supusă unei intervenţii medicale pentru îndepărtarea unui ţesut de la nivelul uterului, urmată apoi de o biopsie. Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii, în timpul unei discuţii cu medicul său, că se simte descurajată şi este la un pas de a renunţa. 
3 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod