Luke Perry, omagiat la trei luni după moarte: Imaginea pe care fiica starului din „Beverly Hills, 90210“ a postat-o de Ziua Tatălui

Jack și Sophie Perry îi duc dorul tatălui lor

Jack, care folosește numele "Jungle Boy/Băiatul junglei", este luptător profesionist de wrestling.

În prezent, Sophie Perry participă la construirea unei școli în Malawi, al treilea proiect social la care lucrează în țara africană.

Luke Perry a murit pe 4 martie, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un accident cerebral masiv în timp ce se afla în locuința lui din California. În ultimele sale momente de viață, actorul a fost vegheat de copiii lui - Jack, în vârstă de 21 de ani, și Sophie, în vârstă de 18 ani, de logodnica sa, Wendy Madison Bauer, de fosta soţie, Minnie Sharp, de mama lui, Ann Bennett și de tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi de fratele și sora lui, Tom Perry și Amy Coder, precum şi de alte rude.

Actorul american și Minnie Sharp s-au căsătorit la 20 noiembrie 1993, iar copiii lor s-au născut în 1997 și în 2000.

Ei au divorțat în 2003.

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme - la începutul anilor 1980 - devenind celebru cu rolul Dylan din "90210".
A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW "Riverdale". Ultimul său rol a fost cel din recentul film al lui Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood".



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod