Loredana te invita la "Sexting"

Eseuri aparute in revista "The One", monoloage care au putut fi auzite in emisiunea "Miss Lori", dar si povestiri noi.
Eseuri aparute in revista "The One", monoloage care au putut fi auzite in emisiunea "Miss Lori", dar si povestiri noi. Acestea sunt "ingredientele" volumului "Sexting by Loredana", destainuiri ale artistei, amanunte din calatoria ei catre succes. "Cred ca succesul reprezinta afrodisiacul cel mai dorit de majoritatea muritorilor, indiferent de activitate. Daca ai succes poti avea de toate: bani, relatii, faima si chiar dragoste. Succesul are mai mare succes si decat Viagra. Pastila albastra o poti cumpara oricand cu o suma fixa de bani. Pentru succes, in schimb, nu stii niciodata ce pret ai de platit", declara artista.

Viata, stilul, amorul, calatoriile sau picanteriile despre sex, toate acestea sunt subiectele pe care le trateaza Lori prin intermediul acestei carti.

Dupa Mihaela Radulescu care a deschis drumul personalitatilor feminine in acest domeniu, a venit si randul Loredanei sa ne surprinda in acest fel.
"Eseurile pe care le-am scris in cursul a trei ani s-au adunat si fac subiectul acestei carti.

Nu este un roman, nu este o carte de aventuri, este pur si simplu o colectie de ganduri, de eseuri, de intamplari. Pe unele deja le-am publicat in revista "The One" sau in cadrul emisiunii mele "Miss Lori", dar o parte sunt noi si cred ca pana la urma am gasit liantul intre toate aceste povesti"
, declara autoarea.

Originalitatea a fost intotdeauna punctul forte al artistei, iar aceasta caracteristica se regaseste si in noul proiect semnat de ea. Piesa de rezistenta, caci despre asta vorbim, este titlu: "Sexting". Nu este nici "sex", nici "texing", este un alt concept care "a intrat de curand in vocabularul urban", dupa cum declara chiar artista.


"Sexting" – combinatia intre "sex" si "texting", este noul trend in conversatia despre sex si reprezinta trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil.

"Acum, de cand traim intre virtual si real, de cand ne impartim viata intre computer, internet si realitate, cred ca Sexting-ul va fi din ce in ce mai folosit si mai cunoscut, pentru ca suplineste dragostea la distanta sau de multe ori poate suplini problemele care intervin intr-o relatie. Spre exemplu, este mult mai sigur sa faci sexting decat sa faci sex pe bune".

Probabil ca toata lumea se gandeste ca aceasta carte le este destinata exclusiv femeilor, insa Loredana tine sa precizeze ca si barbatii pot sa descopere lucruri interesante in ea.
Probleme pe care nu le pot discuta cu partenera, intrebari la care nu reusesc sa gaseasca un raspuns, toate acestea isi pot gasi raspuns in "Sexting". "Imi doresc ca aceasta carte sa fie partenerul ideal al serilor si noptilor voastre de vara. Este o carte foarte usor de citit, nu o sa pierdeti mult timp, pentru ca daca reusesti sa intri in subiect, cu siguranta ca paginile vor curge foarte usor", sustine artista.

"O recomand atat doamnelor, domisoarelor, dar si domnilor, chiar daca, la prima vedere, este o carte feminina. Este o carte scrisa de o femeie, cu gandul la alte femei, impartasind din experientele mele de viata. Se adreseaza femeilor moderne, interesate de o lectura agreabila, dar si baietilor dornici sa afle secrete, lucruri despre care le este greu sa vorbeasca direct cu partenera".


Tu obisnuiesti sa faci "Sexting"?

14 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod