Masterchef

Liviu Popescu – noul jurat MasterChef: „Pentru mine un preparat perfect este un preparat ce transmite o poveste”

Juratii Masterchef

Cum a fost atmosfera pe platourile de filmare?

Senzaţională! Deşi munceam 12- 14 ore pe zi, timpul trecea pe nesimţite. E atât simplu să lucrezi cu cei mai buni din domeniu şi am descoperit în ei nişte oameni extraordinari, cu care am foarte multe lucruri în comun. Au fost şi momente amuzante, am ras mult, dar am avut parte şi de momente emoţionante.

Cum i-ai caracteriza pe colegii tăi Samuel Le Torriellec, Răzvan Exarhu şi Răzvan Fodor?

Samuel Le Torriellec este un extravagant genial care a muncit din greu să atingă un nivel incredibil.

Este singurul chef cu stele Michelin care găteşte în România, iar experienţă lui şi talentul sau sunt o adevărată valoare pentru bucătăria din ţară noastră. Răzvan Exarhu este un intelectual ras şi rasat , cu umor fin şi cinic, un priceput în ale bucătăriei, care are un gust şi un simt al mirosului foarte dezvoltate, iar ambiţia lui şi curajul ar trebui să fie luate drept model de cei cu adevărat pasionaţi de gastronomie. Răzvan Fodor este un profesionist desăvârşit, care face o diferenţa clară între muncă şi distracţie! Campionul mondial la glume şi poante pe platoul de filmare.

Ce trebuie să conţină un preparat perfect din punctul tău de vedere?

Cred că un preparat perfect nu trebuie să abunde în ingrediente şi condimente pentru că excesul acestora într-o farfurie poate duce la un dezastru culinar.
Pentru mine un ‘preparat perfect’ este un preparat clar, un preparat ce transmite o ‘poveste’, care să mă satisfacă atât din punct de vedere gust, cât şi vizual!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod