Liv Tyler, o gravidă elegantă. Actriţa va deveni mamă pentru a treia oară

La două zile după ce a confirmat că e din nou însărcinată, vedeta în vârstă de 38 de ani a fost în centrul atenţiei la gala Critics' Choice Awards.

Într-o rochie lungă, cu despicătură, fiica rockerului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, şi-a făcut apariţia la evenimentul organizat duminică seară, în Los Angeles.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o imagine realizată în limuzina cu care se îndrepta spre Santa Monica, acolo unde s-a desfăşurat ceremonia. Liv arăta superb, rochia neagră îi venea perfect, iar sandalele Nicholas Kirkwood îi completau bine ţinuta.

Actriţa a păşit singură pe covorul roşu, logodnicul ei, Dave Gardner, preferând să stea acasă cu cei doi băieţei, Milo (12 ani) şi Sailor (11 luni), scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Chiar dacă este din nou însărcinată, Liv Tyler rămâne activă.

Vineri, ea a fost fotografiată în timp ce ieşea la plimbare în New York, îmbrăcată într-o salopetă din denim şi cu un sacou bleumarin.

Actriţa a anunţat că este din nou însărcinată, vineri, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram. "Dumnezeule, se pare că barza ne va vizita din nou! Familia noastră se va mări. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru", a declarat Liv Tyler, care este şi una dintre protagonistele serialului TV "The Leftovers".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod