Lionel Richie, playboy la 64 de ani: După două divorțuri, o nouă iubită

Cântărețul are o nouă relație, din 2012, dar presa nu a aflat încă cine este tânăra care pare să aibă mai puțin de jumătate din vârsta lui.

Artistul nu-și arată deloc vârsta. Pare mai tânăr cu jumătate din anii săi. Iar la această impresie contribuie și noua lui iubită, cu care a fost văzut duminică, în timp ce lua masa, la restaurantul Mastro's Steakhouse, din Beverly Hills, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Lionel a zâmbit și a glumit cu fotografii care-l pozau, apoi a urcat în mașină cu iubita sa, despre care presa americană încă n-a reușit să afle prea multe.



Îmbrăcat cu o pereche de jeanși gri, Richie arăta foarte bine, cu o cămașă descheiată la piept și un sacou gri negru. Timp de câteva minute, el a glumit cu prietena sa în mașină, în timp ce acesta, cu un decolteu generos, care-i lăsa la vedere sutienul, număra câteva bancnote.

Tânăra părea încântată de întâlnirea cu starul, ea salutându-i zâmbind pe fotografii care nu mai pridideau să-i pozeze.

Cei doi sunt împreună din 2012 și au mai fost văzuți în diverse ocazii, însă identitatea femeii încă este necunoscută, relatează ziarul britanic.

În vârstă de 64 de ani, Lionel Richie a trecut prin două divorțuri. El s-a despărțit de ultima soție, Diane Richie, în 2004. El are doi copii cu Diane și o fiică adoptată, Nicole Richie, cu prima soție, Brenda Harvey.

Câștigător al cinci premii Grammy, Lionel Richie este unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală americană. După ce a cântat în câteva trupe R&B, la mijlocul anilor '60, Richie s-a alăturat în calitate de cântăreţ şi saxofonist formaţiei Commodores. Spre sfârşitul anilor '70, el compunea deja muzică pentru alţi artişti, semnând, în 1980, hitul "Lady", pentru Kenny Rogers, căruia i-a şi produs albumul "Share Your Love" în anul următor.



De-a lungul carierei, albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare, el lansând câteva hit-uri memorabile, precum "Hello", "All Night Long", "Dancing On The Ceiling" și "Easy Like Sunday Morning".



Muzicianul şi-a început cariera solo cu albumul "Lionel Richie", în 1982, materialul conţinând hitul "Truly", care l-a înscris pe artist printre cei mai de succes compozitori de balade ai anilor '80. Richie a mai lansat de atunci opt albume, cel mai recent fiind "Just Go" din 2009.

Richie, care are o avere estimată la 200 de milioane de dolari, s-a confruntat cu unele probleme fiscale în 2010. Câteva dintre proprietățile sale, în valoare de 1,13 milioane de dolari, au fost puse sub sechestru, pentru că artistul nu își plătise taxele, notează Daily Mail.



Lionel Richie are în continuare foarte mulți fani în întreaga lume. În martie anul viitor, el va efectua un turneu în Australia, împreună cu artistul John Farnham, din această țară.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod