Linda Gray

Linda Gray, din nou pe micul ecran: Sue Ellen din „Dallas“ arată excelent la 76 de ani

La aproape trei decenii de la succesul de care s-a bucurat cu rolul din serialul „Dallas“, actriţa americană arată fenomenal.

La 76 de ani, actriţa care a interpretat-o pe Sue Ellen, soţia lui JR în "Dallas" rămâne o femeie frumoasă şi nu şi-a pierdut şarmul pe care îl avea în perioada de glorie.

Stilul său sănătos de viață o ajută enorm să se mențină în formă. Vedeta obișnuiește să meargă mult pe jos și se ferește de dietele plictisitoare și pline de frustrări. "Nu urmez astfel de diete, pentru că nu funcționează. Dacă ai o bucățică de pâine delicioasă și vrei s-o mănânci, atunci fă-o. Dar nu în fiecare zi.

Îmi place ciocolata neagră, dar iau câte o bucățică doar ocazional", a explicat ea anul trecut, într-un interviu pentru postul britanic ITV. "Nu e vorba despre slăbit, ci despre a rămâne sănătos și în formă. Vreau să am o viață lungă pentru a face toate lucrurile pe care le doresc. Vreau să pot merge și la 90 de ani", a mai spus Linda Grey.

Deşi au trecut aproape 30 de ani de la succesul fulminant înregistrat de "Dallas", Linda Gray este în continuare o actriţă foarte apreciată în industria serialelor de televiziune.
Ea a filmat recent pentru un serial britanic, "Hollyoaks", difuzat de postul Channel 4, şi a mărturisit că la început nu prea înţelegea ce spun colegii săi de platou, din cauza accentului lor. "A fost cam greu să-i înţeleg în prima zi. Îmi venea să le zic tot timpul <<Mă scuzaţi, puteţi să mai spuneţi o dată?>>. Apoi am început să mă obişnuiesc", a spus actriţa în emisiunea "Thursday's Good Morning Britain".

"<<Hollyoaks>> are nişte producători minunaţi, ei m-au invitat să vin şi să joc, iar când am văzut câteva episoade am spus: <<perfect, mă bag! Trebuie să intru şi să fac puţin iureş!>>."


În serialul britanic Linda Gray o interpretează pe Tabitha Maxwell-Brown, mama personajului Marnie Nightingale (jucat de Lysette Anthony), un rol care i se potriveşte ca o mănuşă celei ce a întruchipat-o pe Sue Ellen.

Primul episod în care apare actriţa americană a fost difuzat luni de Channel 4.

Linda a mai spus că fostul ei partener din "Dallas", Larry Hagman, cel care l-a interpretat pe nemuritorul JR în "Dallas" şi care a încetat din viaţă în 2012, s-ar fi supărat dacă nu ar fi fost invitat şi el să joace în "Hollyoaks". "A fost cel mai drag prieten al meu timp de 37 de ani, un actor dedicat, ne lipseşte teribil. Am vorbit cu Patrick Duffy, eram foarte buni prieteni, noi ne spuneam cei trei muşchetari, chiar aşa ne simţeam.
Larry încă e cu noi, ştiu că e."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod