Lily Allen, dezvăluire neașteptată: Vedeta a făcut sex cu prostituate

Lilly Allen privește înapoi fără rețineri


La finalul anului trecut, vedeta a anunţat că scrie un volum de memorii "şocant şi brutal", pe care plănuieşte să îl lanseze în perioada Crăciunului din 2018 și care include detalii despre copilăria ei. Părinții cântăreței, actorul Keith Allen și producătoarea de film Alison Owen, s-au despărțit când ea avea patru ani, notează Daily Mail.

Allen le-a acuzat în 2006 pe membrele trupei Pussycat Dolls pentru că se comportă ca niște "prostituate".

"The Pussycat Dolls își permit s-o țină înainte fără haine, promovând prostituția și feminizarea, dacă mă întrebați pe mine, asta e greșit", a declarat ea.

Anul trecut, artista a dezvăluit că a fost agresată sexual și a anunțat că se va adresa justiției împotriva celui care a abuzat-o. "Am fost hărțuită. Nu pot spune mai multe din motive juridice, dar sunt pe cale să rezolv asta", a spus ea, referindu-se la scandalul abuzurilor lui Harvey Weinstein.

Născută pe 2 mai 1985, la Londra, Lily Allen este cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare de televiziune.
Ea și-a început cariera muzicală în 2002, iar debutul discografic a avut loc în 2006, cu "Alright, Still". Acestuia i-au urmat două albume, "It's Not Me, It's You" (2009) şi "Sheezus" (2014). Lily Allen a apărut în câteva seriale de televiziune, iar albumul său de debut a primit o nominalizare la premiile Grammy.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod