Liber la distracție: Noua iubită a lui Orlando Bloom, o franțuzoaică de 24 de ani

Starul în vârstă de 37 de ani nu-i duce dorul fostei soții, Miranda Kerr. Presa britanică tocmai a publicat primele imagini în care el apare alături de noua lui cucerire.

Noua relație a actorului britanic pare să meargă din ce în ce mai bine, remarcă ziarul Daily Mail, care a publicat primele imagini cu actrița franceză Nora Arzeneder.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce mergeau să ia masa la un pub din Londra. Îmbrăcați în ținute casual, cei doi au ieșit, din când în când, la o țigară.

Într-una dintre pauzele de pufăit, un tânăr vagabond s-a apropiat de ei și le-a cerut câțiva bănuți, iar Orlando Bloom l-a omenit cu o bancnotă.



Gestul a atras atenția altui homeless, care a decis să-și încerce și el norocul, așa că actorul s-a văzut nevoit să repete gestul caritabil.

După cină, Orlando și Nora au luat un taxi și au mers la un film, într-un mall, împreună cu niște prieteni.



Bloom și Arzeneder au fost văzuți pentru prima oară împreună în luna ianuarie, într-un bar din Los Angeles.

Actorul în vârstă de 37 de ani s-a despărțit în toamna anului trecut de soția lui, supermodelul Miranda Kerr. Cei doi şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani. MEi au un băieţel, Flynn, născut în ianuarie 2011.

După divorț s-a scris despre Bloom că ar fi avut relații cu fosta colegă din "Romeo & Juliet" Condola Rashad, precum și cu Liv Tyler, Selena Gomez și chiar Taylor Swift.



Se pare însă că Nora Arzeneder este singura lui relație serioasă în acest moment, notează Daily Mail. Tânăra în vârstă de 24 de ani i-a fost prezentată de Elijah Wood, care a jucat cu Orlando în trilogia "Stăpânul inelelor", iar cu actrița franceză în "Maniac".



Nora a devenit cunoscută jucând alături de Ryan Reynolds în "Safe House", dar este și o foarte talentată cântăreață și are o pasiune pentru jazz moștenită de la tatăl ei austriac.

Primul ei rol a fost personajul Chloe din frama franceză "Commissaire Valence", în 2006, pe când avea doar 16 ani. În mod sigur, relația cu Orlando Bloom nu-i va afecta cariera. Dimpotrivă.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod