Liam Hemsworth, despre despărțirea de Miley Cyrus: "Am avut o legătură puternică"

Miley și Liam au fost pe punctul de a se căsători. În cele din urmă, relația lor n-a funcționat, iar ei au rupt logodna


Liam a tot vorbit despre cât de uimitoare era easursa citată de New York Post
În toamna anului trecut, cântăreaţa americană şi actorul australian au decis să rupă logodna, după o relaţie care a durat patru ani. Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Ultimul cântec/ The Last Song", în care au jucat împreună.
Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Cele două vedete s-au logodit în mai 2012. La începutul anului trecut, ei au decis să-şi amâne nunta. După aceea, Miley Cyrus a fost văzută de câteva ori fără inelul de logodnă primit de la Liam, însă acesta a reapărut pe mâna ei atunci când cuplul s-a reunit în iulie 2013, în Canada, unde actorul australian filma pentru pelicula "Cut Bank", şi, din nou, în august, pe covorul roşu, la premiera filmului "Paranoia", notează agenția Mediafax.
În cele din urmă, Liam și Miley au rupt logodna.

După despărţirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa mexicană Eiza González. Despre fosta lui iubită s-a scris că s-ar fi cuplat cu producătorul ei, Mike WiLL Made It, după ce aceasta a postat pe internet mai multe imagini în care apărea în ipostaze foarte apropiate cu acesta.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod