Liam Hemsworth, despre despărțirea de Miley Cyrus: "Am avut o legătură puternică"

Starul din "Jocurile foamei" le-a spus unor prieteni că el și fosta lui iubită vor fi mereu buni prieteni.

Anul trecut, după despărțirea de năbădăioasa Miley Cyrus, Liam Hemsworth a evitat să vorbească despre ruperea logodnei. Poate pentru că încă mai spera că-și mai poate salva iubirea, poate pentru că era destul de afectat sau mai degrabă din ambele motive, el a preferat să păstreze tăcerea și să nu dea detalii despre ce a fost între ei. Important e că a fost și s-a dus.

4ani au fost împreună Liam Hemsworth și Miley Cyrus
Timpul a trecut, iar Miley a continuat să-și facă de cap, transformându-se dintr-o adolescentă adorabilă într-o starletă răzvrătită și obscenă, pusă pe scandal cu orice preț.
Liam, în schimb, și-a văzut cuminte de carieră, dar el a fost mai afectat de eșecul relației cu Miley.

În toată această perioadă, tot ce a putut stoarce presa din asta au fost câteva mărturii ale unor amici. Aflat în vacanță în Italia, la Portofino, actorul australian le-a dezvăluit prietenilor săi, în timpul unei cine la un restaurant din port, că el și Miley au avut "o legătură serioasă". Starul în vârstă de 24 de ani le-a mai spus că vor fi mereu buni prieteni.

"Liam a tot vorbit despre cât de uimitoare era ea, cât de bine se potriveau și se înțelegeau despre orice", a declarat o sursă pentru publicația New York Post.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod