Leonardo DiCaprio, vrăjit de o brunetă: Au dansat toată noaptea într-un club din Cannes

Starul o ține dintr-o aventură în alta. După relația de un an cu un "înger" de la Victoria's Secret, el și-a trecut în "palmares" o nouă cucerire.

DiCaprio și-a făcut la Hollywood o reputație de "mare crai" și n-are de gând să renunțe la ea prea curând. Singura lui relație cât de cât serioasă, cu modelul Toni Garrn, a rezistat un singur an. Destul de mult pentru caracterul nestatornic al starului.

Leo preferă să se simtă liber și să se bucure din plin de avantajele vârstei și mai ales statului său. Bunăoară, luni el a apărut cu o nouă cucerire, o brunetă care părea că l-a captivat pe de-a întregul, de vreme ce toată noaptea a dansat fără să se dezlipească de ea.

Deși dispune întotdeauna de informații importante despre relațiile starurilor, Daily Mail n-a reușit încă să afle cine este tânăra care l-a fermecat pe actorul american. Cert e că i-a căzut cu tronc.



Ei au petrecut până în zori în clubul Gotha din Cannes și a stat cu ochii numai pe noua lui prietenă.

La un moment dat, i-a șoptit ceva la ureche, iar cei doi au purtat o conversație îndelungată, apoi el i-a turnat băutură în pahar.



Obișnuit cu nopțile pierdute, bine îmbibate cu alcool și tutun, DiCaprio a dansat și s-a simțit în largul lui în clubul în care sâmbătă noaptea au petrecut și Paris Hilton și Justin Bieber, scrie cotidianul britanic.



Altfel, când nu petrece, actorul american nu uită să se ocupe și de lucrurile serioase. Săptămâna trecută, el a donat 1 milion de dolari unei fundaţii care militează pentru protejarea elefanţilor. DiCaprio a făcut această donaţie generoasă la Sundown Gala din Malibu, California, sâmbătă seară, acesta fiind un eveniment organizat sub forma unei strângeri de fonduri pentru fundaţia ecologistă Elephant Crisis Fund, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Această gală, aflată la ediţia inaugurală, a fost organizată de propria fundaţie a actorului Leonardo DiCaprio, în colaborare cu Wildlife Conservation Network.
Potrivit New York Post, valoarea totală a donaţiilor a depăşit două milioane de dolari, iar la eveniment au participat câteva nume mari din showbiz, precum actorul Mark Wahlberg şi cântăreaţa Barbra Streisand.



Iubitor de animale şi pasionat de ecologie, actorul american deţine o locuinţă complet ecologică în Blackadore Caye din Insulele Belize.

În 2013, starul hollywoodian a declarat că se va folosi de influenţa şi de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan internaţional pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de dispariţie, notează Mediafax.

Pe plan profesional, DiCaprio are de unde alege. Actorul american va juca în următorul film al regizorului Alejandro Gonzalez Inarritu, lungmetrajul "The Revenant", care va intra în producţie în toamna acestui an.
Filmul va avea la bază romanul omonim scris de Michael Punke despre un colonist american din anii 1820, care încearcă să se răzbune pe persoanele care l-au lăsat să moară în pădure, după ce a fost atacat şi rănit grav de un urs. Scenariul filmului a fost scris de Mark L. Smith şi Alejandro Gonzalez Inarritu.

Acesta este primul film în care va juca Leonardo DiCaprio, după succesele repurtate în 2013 cu rolurile din două lungmetraje care au impresionat publicul şi criticii de specialitate: "Marele Gatsby/ The Great Gatsby" şi "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street".



Leonardo DiCaprio, în vârstă de 39 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996, şi, mai ales, în blockbusterul "Titanic", în 1997.



În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele patru nominalizări la premiile Oscar, iar în 2011 l-a interpretat pe fostul director al FBI-ului J. Edgar Hoover, în filmul "J. Edgar", regizat de Clint Eastwood . Actorul a mai jucat în "Bandele din New York" (2002), "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Actorul a putut fi văzut în 2013 în cinematografe în filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de excepţie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, în regia lui Baz Luhrmann, şi în "Lupul de pe Wall Street", în regia lui Martin Scorsese, într-un rol care i-a adus cea de-a patra nominalizare la Oscar.


Foto: Hept, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod