Laura Pausini: "Am descoperit ca imi este bine singura!"

O adevarata vedeta internationala, Laura Pausini a vandut 20 de milioane de albume in lumea intreaga.Acum, la 10 ani de la debutul de la "San Remo", Laura inregistreaza primul album in limba engleza,revenindu-si cu forte proaspete in urma unei despartiri dureroase.Invitata sa sustina un micro-recital in cadrul spectacolului MTV Music Awards Romania, Laura a avut o intalnire cu presa,in cadrul careia i-am pus si cateva intrebari legate de viata personala...

- Cum a fost scris albumul "From the inside"?
- "From the inside" este un album aparte deoarece sunt obisnuita sa-micompun singura versurile in italiana si spaniola, dar nu mi-a fost laindemana sa scriu versuri in engleza, asa ca am apelat la oameni in careputeam sa am increderea de a-mi deschide sufletul pentru a ma ajuta.

- Ce te-a inspirat cand ai compus melodiile de pe album?
- Viata mea a fost intotdeauna sursa inspiratiei cantecelor mele.
Faptulca de curand m-am despartit de prietenul cu care am fost impreuna timpde 9 ani mi-a dat impulsul sa scriu cantece optimiste.

- Care a fost motivul despartirii de prietenul tau?
- Motivul principat a fost faptul ca nu ne-am casatorit. M-as fi asteptatca dupa 9 ani sa fie pregatit sa trecem la urmatorul "nivel" dar nu afost asa. Dar sunt optimista ca voi iubi din nou din toata inima.

- Iti este greu fara el?
- Nu, din contra, am observat ca imi este bine singura...

- Ce parere ai despre videoclipul melodiei "Surrender"?
- Fiind primul meu album in limba engleza, am decis impreuna cuproducatorii ca videoclipul sa fie regizat de un regizor american.
Insarezultatul nu m-a incantat; aratam precum Brittany Spears, si nu estede loc genul meu. Nu am nici personalitatea si nici nu imi doresc safiu un star. Dupa aceea am revenit in Italia si acolo am filmat variantavideoclipului "Surrender" care a fost promovata si a fost regizat de unregizor italian.

- Cu ce vedeta internationala ti-ar placea sa realizezi un duet?
- Cu Tom jobin, care din pacate nu mai este in viata si cu MarkAnthony. Cu cel din urma am impartit scena la Latin Grammy Awards si mis-a parut o experienta extraordinara care mi-ar placea sa se repete.

- Ce gen de muzica asculti?
- Nu prea imi place muzica dance, insa ascult George Michael, WhitneyHouston, Aretha Franklin, Red Hot Chili Peppers.
Imi place in mod deosebitmuzica soul si R&B.

- Care este impresia care ti-a lasat-o Romania pana in prezent?
- Sunt aici de numai cateva ore si sunt foarte surprinsa ca oamenii imicunosc muzica. Am avut parte de o primire foarte calduroasa, m-am simtitprecum Madonna.

- Ce rezerva viitorul?
- Am 10 ani de cariera de acum, cantand in italiana, spaniola sauportugheza, iar acum in engleza. Desigur ca este important sa-mi propun infiecare an noi teluri, noi experiente de incercat. Daca voi avea succesin Statele Unite cu acest album in engleza va fi cel mai frumos cadou -voi lupta din rasputeri si sunt foarte incepatanata sa fac tot ce stain puterea mea pentru a obtine acest lucru.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariana pe 19 Aug 2013, 01:10
    Laura Pausini

    Imi place Laura Pausini foarte mult!Acum ca are o fata,poate si fiica-sa va deveni vedeta(nu neaparat cantareata). Laura,se guardi questo site,ho detto:Mi piace Laura Pausini tanto!Adesso che ha una figlia,forse la sua figlia sara una Vip(non solo cantante). :)

    0
    0

  • naomi ciobanu pe 17 Apr 2011, 20:32
    este o persoana unica

    ea este o persoana unica de fiecare data cand o ascult uit de toate supararile,amaraciunile .Imi place de Laura Pausini ,este din Italia de unde sunt si eu.Cu vocea ei calda,dar mai presus de asta versurile sale de milioane ,ne face sa fim veseli si energici.O ador si cred ca toti simtiti ca mine sa o cunoasteti.

    1
    0

  • beatrix pe 6 Iun 2010, 19:12
    Laura Pausini - pur si simplu UNICA

    www.laurapausini.ro Unicul website din Romania dedicat exclusiv lui Laura Pausini.

    1
    1

  • Marc R Gabriel pe 10 Mar 2010, 01:18
    O persoana unica

    I-mi place foarte mult Laura Pausini, a reusit cu vocea sa calda si cu mesajele de iubire din versurile sale sa formeze milioane de perechi de indragosti.sper ca o vom vedea la un concert si in Romania

    2
    1

  • Vlad pe 18 Oct 2009, 16:26
    La superlativ

    Cred ca numai asa se poate vorbi de Laura Pausini. O voce extraordinara care poate transmite o emotie unica. Mi-ar placea sa merg la un concert al ei...poate o vom vedea si in Romania

    2
    0

  • Robu Sebastian pe 12 Mai 2008, 20:25
    e frumos

    am 38 de ani si nu credeam ca o sa-mi schimb vreodata preferintele muzicale.Laura Pausini a reusit pe deplin pe timpul cat am lucrat in Italia si ma bucur. imi place mult mult

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod