Laura Cosoi, descătuşată în filmul „Cel ales“

Pe 24 aprilie, odată cu lansarea filmului de acţiune „Cel ales“, spectatorii o pot descoperi pe Laura Cosoi descătuşată la propriu şi la figurat, “într-unul din cele mai spectaculoase roluri feminine din filmul românesc al ultimilor ani”, după cum spune regizorul acestei producţii, Cristian Comeagă.

Laura Cosoi interpreteaza rolul principal feminin în “Cel ales”, Nora, iar acest rol “îi dă ocazia de a-şi pune complet în valoare nu numai frumuseţea şi sex-appealul, ci mai ales talentul, forţa şi tehnica actoricească”, adăugă regizorul filmului.

Nora, soţia adulteră a unui antrenor de fotbal, este o femeie puternică şi complexă, un mix de trăsături de caracter contradictorii: este gingaşă, dar şi vulgară, superficială, dar cu profunzimi nebănuite şi, mai presus de toate, este autentică.

“Mi-a plăcut din prima Nora, pe care am descoperit-o şi am construit-o alături de Cristian Comeagă şi de Bogdan Stanoevici. Personajul pur şi simplu m-a năucit! Şi asta pentru că Nora este inteligentă, dar şi vicleană, trece brusc de la o stare la alta şi are o personalitate de-a dreptul vulcanică. Pentru că Nora este destul de vulgară, a trebuit să învăţ să înjur. Am început să exersez să vorbesc într-un mod foarte 'colorat', vulgar, care nu mă caracterizează", a spus Laura Cosoi.

30 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod