LaToya Jackson, sora lui Michael Jackson, convinsă că megastarul era pedofil: „Ce om de 35 de ani ia un băiețel și stă 30 de zile cu el?“

LaToya Jackson era convinsă încă din 1993 că fratele ei îi abuza pe copiii care stăteau cu el. Ea susține că a văzut cecuri cu sume foarte mari emise pe numele băieților.

Sora lui Michael Jackson a vorbit în 1993 despre "crimele împotriva unor copii inocenţi" săvârşite de Michael Jackson, fratele ei mai mic. Declarațiile sale, făcute într-un interviu şocant mai vechi, redifuzat după lansarea documentarului HBO "Leaving Neverland", care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa starului, apar acum într-o altă lumină.

"De ce un bărbat de 35 de ani ar lua să locuiască cu el, pentru 30 de zile, un băieţel?", întreabă LaToya Jackson în interviul pe care l-a acordat în 1993 postului de televiziune MTV. "Şi să iei un alt băiat să stai cu el cinci zile într-o cameră şi să nu părăseşti acea cameră? Câţi dintre voi aveţi 35 de ani? Câţi aţi lua copii mici şi să faceţi acest lucru? Copii care au 9, 10, 11 ani? Îmi iubesc fratele, dar acest lucru este greşit.

Nu vreau ca aceşti copii să fie răniţi", a mai spus cântăreața.

"Michael este fratele meu, îl iubesc mult, dar nu pot să fiu şi nu voi fi un colaborator tăcut în ceea ce priveşte crimele săvârşite de el împotriva unor copii mici şi inocenţi", a mai declarat LaToya.

Cântăreața în vârstă de 62 de ani a mai susținut în acel interviu că a văzut cecuri cu sume mari de bani plătite unor tineri, relatează Daily Mail.

Interviul a fost acordat după ce tatăl lui Jordy Chandler, pe atunci un adolescent în vârstă de 13 ani, l-a acuzat pe Michael Jackson că i-a molestat sexual fiul.
"Dacă voi păstra tăcerea, va însemna să alimentez sentimentele de vină şi umilire pe care le au aceşti copii şi cred că acesta e un lucru greşit", a adăugat LaToya.

În acelaşi interviu, LaToya Jackson a dezvăluit că ea a fost abuzată de tatăl ei, Joe Jackson, care a murit în 2018, la vârsta de 89 de ani.

Pe vremea când a acordat interviul, LaToya rupsese relaţiile cu familia sa. Ea a fost acuzată apoi că încearca să obţină bani de la fratele ei mai celebru. LaToya şi-a retras ulterior acuzaţiile și a spus că soţul ei de atunci - fostul ei manager Jack Gordon - o convinsese să spună acele lucruri despre Michael, relatează cotidianul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod