LaToya Jackson, la 62 de ani: Vedeta e convinsă că primeşte semne de la Michael Jackson

Cântăreaţa a împlinit marţi 62 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere la un restaurant din Hollywood.
La 62 de ani, LaToya, una dintre vedetele muzicii anilor '80, e într-o formă bună şi încă întoarce privirile după ea, notează Daily Mail. Sora lui Michael, al cincilea copil al familiei Jackson, şi-a serbat ziua de naştere, alături prieteni, la restaurantul Craig din West Hollywood, etalându-şi talia subţire într-o bluză de un roz aprins, strânsă cu o curea lată neagră in piele. Ea şi-a completat ţinuta cu pantaloni negri mulaţi şi cizme din piele întoarsă, înalte peste genunchi.

LaToya a postat pe Instagram o imagine de la aniversare, în care apare alături de patru prietene.
"O aniversare minunată cu prietenele mele @brendahrichie @nancypeaceandlove @davisknoll1 şi Lynn. Birthday #fun #love #life #friends", a scris ea.

LaToya a declarat recent că simte că primeşte semne de la fratele ei, Michael Jackson, care a murit în 2009, la doar 50 de ani. Ea a povestit că luminile încep să pâlpâie uneori. "El e. Ştiu că nu becul face aşa. Pâlpâie. Când se întâmplă asta, ştiu că el e prin preajmă", a mărturisit LaToya pentru E! News.

Cunoscută pentru single-ul "Heart Don't Lie" din 1984 precum şi pentru apariţia în show-ul "Celebrity Apprentice", cu Donald Trump, în 2011, LaToya Jackson a lansat în 2011 o carte intitulată "Starting Over", care reuneşte opiniile, gândurile şi sentimentele ei referitoare la moartea lui Michael Jackson.
Ea a recunoscut în nenumărate rânduri că, în momentul când a auzit vestea despre decesul fratelui ei, primul gând a fost: "Cine l-a ucis?".

Latoya aminteşte în cartea sa că Michael a afirmat în nenumărate rânduri că va fi ucis din cauza succesului pe care-l avea, dar şi din cauza proprietăţilor imobiliare ale sale. Vedeta a dezvăluit că a aflat multe despre starea fizică, dar şi psihică a fratelui ei în zilele premergătoare morţii acestuia, chiar de la copiii lui: "Tata era foarte retras şi rece şi plângea mereu", ar fi afirmat Paris, fiica starului pop.

În carte, Latoya menţionează şi o serie de suspiciuni pe care le-a avut în momentul în care a văzut dormitorul lui Michael, imediat după moartea lui: răvăşit, de parcă ar fi explodat o bombă înăuntru, cu toată mobila răsturnată şi obiectele împrăştiate.
Pe jos se aflau şi bucăţele de hârtie pe care Michael scrisese că doreşte ajutorul tatălui său, care ar fi trebuit să-i scape de "anumiţi oameni". Notiţele lui Michael se mai refereau la dorinţa de a susţine doar 10 concerte în turneul care urma - seria de concerte programată la Londra în 2009 -, la care însă organizatorii au adăugat încă 40 de show-uri.


Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod