Lady in red: Sharon Stone arată la 57 de ani ca-n "Basic Instinct"

Rochia pe care o purta actrița americană îi sublinia fiecare linie a corpului


În 2001, Sharon Stone a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea.

L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit Sharon Stone, potrivit harpersbazaar.com.

Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea.
Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea"
, a spus actriţa.

Sharon Stone apare complet dezbrăcată în acest pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru cel mai recent număr al ediţiei americane a revistei Harper’s Bazaar.

În interviul care însoţeşte pictorialul, Sharon Stone vorbeşte deschis despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în anul 2001, când a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, şi despre modul cum şi-a reconstruit ulterior viaţa şi cariera.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2015
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • photoshop pe 24 Sep 2015, 09:08
    fake sharon

    Cu photoshop poti transforma orice baba intr-un fotomodel .

    2
    0

  • Taraxacus pe 11 Sep 2015, 17:14
    Sa fim seriosi

    Arata ca o baba operata, am vazut romance care la 60 de ani aratau muuuult mai bine ca ea....

    5
    1

  • banelus pe 11 Sep 2015, 13:34
    groaznica

    Ea si cu Loredana Groaza,ar putea sa se ia de mana si sa se duca tot invartindu-se!!!Sharon arata ca o mumie!!!Oribila.plina de pete si lovituri sau cosuri ,de parca ar fii o taranca

    7
    3

  • sanduionescu 2012 pe 11 Sep 2015, 13:30
    Sharon Stone

    Dumitrescule ,noi am mai vazut ceva femei ,tu nu ! Daca mai ai un pic de bun simt vezi ce maini are (zbarcite si cu pete ) uita-te la zgarieturile de pe picioare si la gatul care il tine incordat in momentul foto pentru a i se trage gusa .Am vazut filmul de patru ori si nici atunci nu era o minune .Acolo si atunci momentul care ne-a facut praf era acela cand sta in fata politiei si isi schimba piciarele aratand ca nu are chilotii pe ea .Cine a retinut fata ei atunci? Mai iesi si tu in lume ca sa vezi femei frumoase ca daca vrei d-astea mergi la cumparaturi intrer 10 si 12 -ora cotoharlelor!

    5
    4

  • stefan pe 11 Sep 2015, 11:33
    ochelari de cal

    D-na sau D-nul care a scris marea stire,poarta ochelari...de cal! vai de mamaliga voastra!

    6
    5

  • Liviu pe 11 Sep 2015, 11:06
    Sharon Stone

    Ce comentari de oameni inculti dar invidiosi si plini de rautati. Sigur ca arata bine ,la ani ei iar in plus,este inbracata decent ,ceia ce ii ofera o anume eleganta ,normala pentru varsta si pozitia ei sociala.

    8
    3

  • batran pe 11 Sep 2015, 09:17
    57varsta

    Ce mare branza, sunt atatea femei de 57 de ani care arata la fel sau chiar mai bine fara atatea aranjamente....

    8
    5

  • ED pe 11 Sep 2015, 08:23
    Mai bine sa nu mai vorbim de italieni

    Italienii raman oricum cu gura cascata dupa orice femeie blonda chiar daca e mai in varsta iar Sharon Stone arata foarte bine pentru varsta ei.

    5
    5

  • melange pe 11 Sep 2015, 07:03
    sharon stone

    in afara faptului ca afiseaza o mina fericita (ca-i "da mana", nu ? ), mie mi se para ca arata rau pentru varsta ei, si, evident, la ani lumina de felul in care arata in "Basic instinct "

    11
    7

  • Rares pe 11 Sep 2015, 06:43
    Sharon

    Voi ati vazut filmul? Ce articol de kacat!. Arata fix ca o mumie.

    9
    10

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod