Lady Gaga și Bradley Cooper, perechea la care visează toată lumea după gala Oscar: Irina Shayk e la mijloc!

Prestația celor doi pe scena Oscarurilor a aprins imaginația fanilor, iar publicațiile mondene caută indicii care i-ar putea trăda. Între ei pare să fie ceva, dar în mod clar stă cineva: iubita lui Bradley.

Scena superbă de la finalul recitalului lor în seara galei Oscar ar fi meritat cu prisosință un Oscar. Atât de sinceră a fost acea sclipire, încât aproape nimeni nu crede că între Lady Gaga și Bradley Cooper există doar o prietenie. Momentul artistic încheiat cu o scenă mai reușită decât orice cadru din filmul lor, "A Star is Born", aproape la câțiva milimetri de un sărut pasional, a aprins imaginația fanilor, iar presa mondenă "sapă" de zor în căutarea unor dovezi care să confirme că între cei doi artiști este ceva mai mult decât o prietenie strânsă.

Și primele indicii au apărut deja.

Daily Mail a obținut câteva fotografii de la petrecerea organizată după gala premiilor Oscar. Deși momentul incredibil în care privirile lor înlănțuite pe scenă atrăsese atenția tuturor, Lady Gaga și Bradley Cooper n-au rezistat departe unul de celălalt și au fost nedespărțiți și la petrecere. La doar câțiva pași mai încolo, supermodelul Irina Shayk îi supraveghea din umbră, așezată pe o canapea.

O sursă a declarat pentru ziarul britanic că Lady Gaga, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun cântec, n-a avut ochi decât pentru Cooper încă de când a sosit.
"Bradley, Irina și mama ei veniseră înainte, iar Gaga a ajuns după 22.00, cu premiul Oscar. Era cu ochii numai pe el, amândoi erau topiți unul după celălalt, s-au îmbrățișat și au vorbit în particular, nu puteau cere mai mult. S-au luat în brațe și au stat foarte aproape unul de celălalt, vorbindu-și la ureche. Ea a stat cu Bradley aproape două ore", a spus persoana respectivă. "Irina era și ea acolo, dar a stat pe o canapea, în întuneric, în fundul încăperii, și nu a părut impresionată.
Bradley a petrecut mai mult timp cu Gaga decât cu ea, asta e sigur. El nu s-a mișcat de acolo, iar Gaga a fost lângă el tot timpul"
, a mai spus sursa.

În timp ce Bradley părea că flirta cu prietena lui, iubita acestuia a preferat să stea cu mama sa, Gloria. "Dacă nu-i cunoșteai, nici n-ai fi zis că ea a venit la petrecere cu Bradley, n-au părut să interacționeze", a povestit sursa citată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod