La tribunal. Andreea Marin ajunge în instanţă pentru 50.000 de euro

Soprana Angela Gheorghiu a fost şi ea implicată pe nedrept în scandalul fondurilor strânse pentru Colectiv


În ianuarie, Andreea Marin a scris pe Facebook că numele său şi al fundaţiei sale au fost implicate în acuzaţii nedrepte. Ea a mai spus că în toată perioada care a trecut de la concertul susţinut de Angela Gheorghiu a primit "promisiuni succesive, dublate de ordine de plată şi extrase de cont care ne arătau efectuarea plăţii către noi din partea distribuitorului biletoo.ro (S.C.

Project expoziţie Games & Sports S.R.L.), promisiuni de transfer în contul fundaţiei noastre a sumei adunate din vânzarea biletelor la concertul din seara de 29 noiembrie 2015 de la Ateneul Roman (231.525 ron)".

Pentru a-şi duce la îndeplinire misiunea, Andreea Marin a virat 200.800 de lei, reprezentând donaţii directe făcute către Fundaţia „Preţuieşte Viaţa”, spre Fundaţia Estuar, cea care distribuie egal fondurile către familiile în cauză. "În total, campania noastră a adunat echivalentul a peste 87.000 de euro, Fundaţia «Preţuieşte Viaţa» lucrând pro bono şi fiind şi donator în această campanie.
Fundaţia nu a reţinut niciun leu din suma adunată pentru cheltuielile sale administrative sau de orice altă natură"
, a precizat vedeta.

Potrivit ziarului Ring, firma Projectexpo Games & Sports SRL, care se află în spatele Biletoo.ro, a mai avut, anul trecut, probleme financiare şi a fost executată silit de un creditor pentru o sumă mult mai mică. Astfel, SC Toi Toi & Dixi SRL s-a adresat instanţei pe 8 aprilie 2015, iar pe 18 mai 2015, Judecătoria Sectorului 2 a decis executarea silită a debitoarei Projectexpo Games & Sports SRL pentru suma de 3.045,44 de lei plus penalităţi convenţionale de 0,5% pe zi până la achitarea integrală a debitului principal şi 245 de lei cheltuieli de judecată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod