La mulți ani, Kate Middleton! 37 de imagini care dovedesc că moștenirea Prințesei Diana e pe mâini bune

Kate Middleton, la 13 ani, în 1995, în ultima zi de școală la colegiul St. Andrew din Pangbourne

 

Prințul are tot miercuri un eveniment oficial, urmând să se întâlnească cu piloții și paramedicii serviciului aerian de ambulanță din Londra, pe care îl patronează.

Catherine Elizabeth Middleton, fiica lui Carol și Michael Middleton, s-a născut la spitalul Berkshire din Reading, la 9 ianuarie 1982 și a fost botezată la biserica St Andrew's Bradfield din Berkshire, pe 20 iunie 1982.

Timp de câțiva ani, în '80, ea a crescut la Amman, în Iordania, unde se stabilise familia sa, în primii săi ani de grădiniță, apoi familia a revenit în Berkshire.

La 13 ani, Kate intrat la colegiul privat Marlborough din Wiltshire, făcând parte din echipele de tenis, hochei și netbal. În 2005, ea a absolvit Universitatea St Andrews, fiind licențiată în istoria artelor, iar în 2011 s-a căsătorit cu Prințul William.

Ducesa de Cambridge patronează 17 organizații de caritate și se dedică sprijinirii copiilor pentru a le asigura cel mai bun început în viață, având grijă în special de sănătatea lor mentală.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod