La dolce vita: Andrea Bocelli, aniversare cu parfum de fericire

Artistul italian a avut parte de o dublă aniversare în Australia: el a lansat o colecție de vinuri în ziua în care a împlinit 56 de ani.

Miercuri a fost o zi superbă pentru celebrul cântăreț de operă. Aflat de două săptămâni în Australia, unde susține un turneu, Bocelli s-a cazat la hotelul O'Connell's Hotel, din Melbourne, artistul a rostit un toast, la împlinirea vârstei de 56 de ani, sărbătorind, cu această ocazie, și lansarea vinurilor marca Bocelli Family.

'97anul în care Bocelli a debutat în operă
Înconjurat de cei dragi și îmbrăcat casual, cu un tricou alb, peste care a tras apoi un bluzon albastru marin, tenorul care și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani a suflat o lumânare înfiptă într-o felie de tort.
În unele momente, el a renunțat la ochelarii de soare.

Veronica, a doua lui soție, a adoptat o ținută elegantă, optând pentru o rochie alb-negru. Bocelli s-a jucat mult cu Virginia, fiica lor, în vârstă de doi ani, născută pe 21 martie 2012.

Andrea și Veronica au lansat recent o afacere în care au investit mult timp și bani, Bocelli Family Wines. Cei doi dețin în Toscana podgorii care produc vinuri din 1881, iar afacerea este administrată de fratele lui Andrea, Alberto, și de soția acestuia, care locuiesc la superba moșie din celebra regiune italiană, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Pentru tenorul italian acesta nu este primul contact cu industria viticolă.

Andrea Bocelli a anunţat că se va folosi de statutul lui de vedetă pentru a promova un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod