L-a scos din necaz: Renee Zellweger i-a plătit toate datoriile iubitului ei

Renee Zellweger a strălucit într-o rochie galbenă la premiera de la Los Angeles a ultimului ei film, "Same Kind Of Different As Me"


Doyle, care a lucrat cu nume mari precum Eic Clapton şi Roger Waters, a fost căsătorit cu Susannah din 1997 până în 2010 şi au doi copii împreună. La scurt timp după despărţire, Doyle a avut o relaţie cu cântăreaţa Sheryl Crow, apoi s-a cuplat cu Renee, acum patru ani.

În 2014, Renee a ajuns să fie implicată în disputa dintre Susannah şi Doyle, după ce soţia muzicianului a reclamat că acesta nu-i dă bani pentru creşterea fiicelor lor.

În documentele obţinute de E! News şi Daily Mail, avocatul lui Susannah a arătat că ambii soţi au acumulat datorii de 300.000 de dolari şi că ea are nevoie disperată de ajutor.

Totodată, apărătorul ei a spus că fetiţele au fost nevoite să îndure scandalul mediatic al divorţului, inclusiv fotografii cu ei în timp ce îşi făceau de cap în apa oceanului, pe o plajă din Hawaii, relatează ziarul britanic.
În plus, avocatul a susţinut că Doyle a refuzat constant să-şi ajute soţia şi să rezolve problema datoriilor acumulate împreună.

Susannah a colaborat cu Prince în anii '80 cu regretatul Prince, iar starul a scris pentru ea piesa "Nothing Compares 2 U".
Potrivit TMZ, în decembrie 2016, Susannah a cerut ca toate veniturile, cheltuilile şi bunurile lui Doyle să fie luate în considerare în procesul de divorţ, iar astfel a fost implicată în proces şi Renee Zellweger, care îl ajuta pe Doyle să se descurce.

Actriţa a prezentat instanţei mai multe documente pentru a demonstra că viaţa sa personală şi profesională sunt separate de procesul lui Doyle. Vedeta a fost totuşi nevoită să depună mărturie în instanţă şi a avut o confruntare faţă în faţă cu Susannah, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod