Kylie Minogue, tânără şi la 50 de ani: Singură şi fără copii, dar iubită de toată lumea

Kylie Minogue a întâmpinat cu o imagine sexy jubileul celor 50 de ani împliniţi


După toate experienţele sentimentale pe care le-a trăit, Kylie a mărturisit că nu mai crede că se va căsători vreodată şi că timpul său a trecut. "Niciodată nu am crezut că mă voi mărita. Doar să mă gândesc că aş putea să mă căsătoresc a fost un experiment pentru mine, pentru că nici când eram tânără nu mă vedeam măritată. Nu era ceva de care aveam nevoie, ceva ce-mi doream", sa consolat ea.

"Părinţii mei nu m-au crescut cu ideea căsătoriei, nu am văzut-o niciodată ca pe un obiectiv.

M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greşit şi aş putea să încerc. Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine", a mai spus cântăreaţa.

După relaţiile cu Olivier Martinez, Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave şi modelul James Gooding, Kylie Minogue părea să se îndrepte spre nunta mult-aşteptată cu actorul britanic Joshua Sasse (30 de ani). Solista l-a dat afară din casa ei din vestul Londrei, după ce a descoperit că acesta ar avea o relație cu actrița spaniolă Marta Milans (35 de ani).

Cei doi ar fi devenit apropiați în 2016, în Vancouver (Canada), în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow".

Potrivit presei britanice, Kylie a avut câteva certuri cu iubitul său înainte de a călători în ianuarie 2017 în Franța pentru a participa la Săptămâna Modei de la Paris. La întoarcere, artista a decis să pună capăt relației.

Kylie Minogue şi Joshua Sasse s-au cunoscut în septembrie 2015, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant. Deşi era mai mic cu 19 ani ca ea, Kylie spunea despre Joshua Sesse că are un "suflet bătrân", înţelept, care o face de multe ori să se simtă mai tânără decât el.

Kylie Minogue, născută în Melbourne, Australia, s-a dedicat muzicii, după succesul pieselor "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", ambele fiind single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii, notează Mediafax.

În 2008, vedeta a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului KYLIEX2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod