Kylie Minogue, tânără şi la 50 de ani: Singură şi fără copii, dar iubită de toată lumea

E greu de crezut, dar Kylie Minogue a împlinit 50 de ani. Ea a marcat evenimentul cu o imagine îndrăzneaţă şi o petrecere la care a invitat doi foşti iubiţi.

Dezbrăcată şi acoperită doar de o chitară încrustată cu diamante, asta e o ipostază în care foarte puţine femei ar îndrăzni să pozeze la împlinirea a 50 de ani. Dar pentru Kylie Minogue, acestă vârstă pare imposibilă, pentru că vedeta arată ca la 30. La fel de tânără, la fel de radioasă şi la fel de optimistă, Kylie nu s-a schimbat deloc şi rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Singura ei neîmplinire este eşecul repetat în dragoste şi aici ar fi meritat, fără îndoială, să aibă mai mult noroc. N-a fost să fie, însă ea nu şi-a pierdut încrederea, iar rudele, prietenii şi fanii încă mai speră să o vadă în rochie de mireasă.



Artista a trecut pragul celor 50 de ani cu toată inima, fericită pentru tot ceea ce a trăit şi cu aşteptări pozitive pentru ceea ce urmează, iar fotografia îndrăzneaţă, în care a renunţat la haine, ascunzându-se după chitara pe care a îmbrăţişat-o, demonstrează că se simte perfect la 50 de ani. "Şi acum un nou deceniu începe. Sunt atât de recunoscătoare pentru oportunităţile pe care viaţa mi le-a oferit. 50... să începem!", a scris ea lângă imaginea postată pe Instagram.

Kylie a marcat aniversarea cu o petrecere într-un local exclusivist din vestul Londrei, la care şi-a invitat toţi prietenii. Au fost prezente multe nume cunoscute, inclusiv doi dintre foştii ei iubiţi din anii '80 Guy Pearce (50 de ani) şi Jason Donovan (49 de ani.
Cântăreaţa l-a îmbrăţişat pe fostul ei partener din soap opera "Australian", în care ea a apărut când avea 18 ani. Recent, cei doi au jucat din nou împreună într-o comedie australiană intitulată "Swinging Safari".

Printre invitaţi s-au mai numărat fosta membră a trupei Spice Girls Mel C şi actorii de comedie David Walliams şi Alan Carr, precum şi membra juriului show-ului "Britain’s Got Talent" Amanda Holden, relatează Daily Mail.

Dar cea mai mare surpriză de ziua ei este o nouă relaţie pe care Kylie a început-o. Într-o fotografie postată luni pe Instagram, vedeta este surprinsă într-o ipostază romantică, în timp ce îl îmbrăţişa pe noul său partener, Paul Solomons, un director al publicaţiei GQ despre care se crede că are în jur de 40 de ani.
"Birthday girl", a scris Kylie lângă această imagine.

Fanii vedetei au fost plăcut surprinşi de această dezvăluire, bucurându-se pentru ea şi urându-i mult noroc.

După despărţirea de Joshua Sasse, cântăreaţa a suferit o cădere psihică şi a avut nevoie de mult timp pentru a-şi regăsi echilibrul. Acest episod a lăsat urme adânci şi Kylie s-a împăcat cu ideea că va rămâne singură. Într-un interviu pentru Red Magazine, vedeta a mărturisit că a făcut faţă cu greu acestei lovituri: "A trebuit să mă reconstruiesc singură, fizic şi mental", a spus ea. "Nu poţi să negociezi căderea relaţiei tale. Am înţeles că am trecut de o etapă şi am învăţat multe despre mine.
Uneori se întâmplă lucruri care te scot din zona ta de confort, drame ca asta, care te zdruncină. Acum sunt iar pe cont propriu şi îmi pun tot mai mult întrebări de genul: <<Ce vrei cu adevărat, cum ai ajuns aici, cum te simţi, ce vei face mai departe?>>"
, a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod