Kylie Minogue, la un pas de 50 de ani. Cel mai frumos mesaj l-a primit de la sora ei

Dannii Minogue (45 de ani) a postat pe Instagram o fotografie emoţionantă cu sora ei mai mare, Kylie Minogue, care a împlinit 49 de ani.

Nu există o legătură la fel de puternică precum cea dintre două surori. Iar surorile Minogue sunt nedespărţite. Pe viaţă. Kylie Minogue a împlinit 49 de ani pe 28 mai, iar cel mai frumos mesaj l-a primit din partea surorii sale, Dannii, care a postat o fotografie superbă pe Instagram.

"E ceva magic să ai o soră iubitoare. Am o soră care împarte zâmbete oriunde s-ar duce... atât de tangibilă şi de magică este superputerea ei - e atât de specială s-o vezi. La mulţi ani, Kylie", a scris Dannii Minogue sub imaginea în care Kylie o sărută pe nas.

La începutul lunii mai, Kylie a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care pare să aibă mai degrabă 20 de ani, nicidecum aproape 50, primind o mulţime de complimente din partea admiratorilor.



Deşi arată excelent la 49 de ani, Kylie Minogue a vorbit recent despre presiunea pe care o resimte pentru a avea tot timpul un look tânăr. "Am tot făcut asta, e un lucru trist pe care trebuie să-l spun, dar asta a fost slujba mea tot timpul până acum. Dar nu mi-ar plăcea să simt că trebuie să mă îmbrac într-un anume mod sau să arăt cumva anume potrivit pentru vârsta mea", a mărturisit ea într-un interviu publicat de The Australian în aprilie.

Singurul mare regret al vedetei, la apropierea de jubileul celor 50 de ani, este că timpul a zburat şi ea tot singură a rămas - ghinionul ei în dragoste a împiedicat-o să găsească bărbatul lângă care să trăiască toată viaţa.

N-a fost un început de an grozav pentru cântăreaţa australiană, care în ianuarie s-a despărţit de logodnicul ei, Joshua Sasse (29 de ani).

După mai multe relaţii cu nume importante, în care a pierdut mult timp şi nu numai, precum Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave şi modelul James Gooding, artista părea să se îndrepte spre nunta mult-aşteptată cu actorul britanic.

Kylie l-a dat afară pe Joshua (29 de ani) din casa sa din vestul Londrei după ce a descoperit că acesta ar avea o relație cu actrița spaniolă Marta Milans (34 de ani). Cei doi ar fi devenit apropiați anul trecut la Vancouver (Canada) în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod