Kylie Minogue, frumoasa cu inima frântă: A rămas singură la doi paşi de altar

Vedeta în vârstă de 48 de ani are un ghinion teribil în dragoste. Când era pe punctul de a se mărita, ea a rupt logodna cu Joshua Sasse (29 de ani).

Ghinionul deja tradiţional în dragoste al cântăreţei australiene o urmăreşte îndeaproape, ca un blestem. Pare că orice ar face Kylie Minogue, îi este sortit să nu poarte rochia de mireasă. La aproape 50 de ani, ea a fost foarte aproape să-şi împlinească acest vis, spre satisfacţia a milioane de admiratori din toată lumea. Cu toate acestea, nici în al 14-lea ceas n-a avut noroc: logodna cu mai tânărul Joshua Sasse s-a dus pe apa Sâmbetei când ea a aflat că el a înşelat-o.

Kylie l-a dat afară pe Joshua (29 de ani) din casa sa din vestul Londrei, după ce a descoperit că acesta ar avea o relație cu actrița spaniolă Marta Milans (34 de ani).

Cei doi ar fi devenit apropiați anul trecut la Vancouver (Canada) în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow".

Potrivit presei britanice, Kylie a avut câteva certuri cu iubitul său înainte de a călători în Franța pentru a participa la Săptămâna Modei de la Paris, luna trecută. La întoarcere, artista a decis să pună capăt relației cu iubitul său, pe care l-a cunoscut în vara anului 2015.

Vineri dimineaţă, cântăreaţa a confirmat despărţirea şi le-a mulţumit într-un anunţ fanilor pentru mesajele lor de susţinere.
"Mulţumesc pentru toată dragostea voastră şi pentru că mă ajutaţi să trec peste acest capitol din viaţa mea. Ne dorim tot binele unul altuia şi fiecare ne îndreptăm spre noi orizonturi. #soarelerăsaremereu", a scris ea pe Twitter, lângă o fotografie cu un răsărit minunat.

Foarte mulţi oameni din toată lumea i-au scris ca să o consoleze, inclusiv prieteni celebri, printre care Natalie Imbruglia, Paris Hilton şi Perez Hilton.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu maa pe 6 Feb 2017, 20:26
    n-a avut ghinion... doar sa orientat gresit..!

    ... mai are timp

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod