Kylie Minogue, fata frumoasă dar nemăritată şi fără copii

Cântăreaţa în vârstă de 48 de ani regretă că nu are copii. Ea a mărturisit că lupta cu cancerul de sân, cu care a fost diagnosticată în 2006, i-a retezat această şansă.

Ajunsă aproape de pragul celor 50 de ani, Kylie Minogue a făcut un pas important spre marea schimbare din viaţa ei, pe care toată lumea îl aşteaptă, căsătoria. După ani la rând în care nimic nu se înfiripa, cântăreaţa australiană pare să-şi fi găsit, în sfârşit, partenerul potrivit. Singurul ei regret, marele ei regret, este că nu are un copil, dar ştie bine că a ajuns într-un punct în care n-a mai avut încotro - cancerul nu i-a dat de ales.

Kylie a vorbit într-un interviu pentru The Sunday Times Magazine despre cea mai mare provocare din viaţa ei, lupta cu cancerul, un capitol apăsător, început în 2006, când a fost diagnosticată.

Ea a spus că acel diagnostic primit la 37 de ani a obligat-o să ia în calcul alte opţiuni pentru visul ei de a avea un copil. Tratamentul pentru cancerul de sân a anulat practic ultima şansă de a avea un copil pe cale biologică, dar ceea ce contează e că a reuşit să treacă cu bine de acest hop.

Artista a mărturisit că se gândeşte de multe ori cum ar fi arătat copilul ei şi că lipsa acestei şanse o întristează. "Când cancerul loveşte, trebuie să iei în considerare totul. Credeţi-mă, ajungi într-un un punct în care când auzi pe cineva că îţi spune că sunt încă multe variante îţi vine să urli.
Sigur că sunt variante. E minunat că sunt! Dar când tu vezi că pierzi o şansă ca asta, parcă nu prea mai crezi că sunt şi alte posibilităţi. Dar am trei nepoţi, sunt înnebunită după ei, aşa că mă simt bine şi ca mătuşă"
, a spus Kylie.

"Cred că toţi ne întrebăm cum o să fie copilul, va fi băiat sau fată? Ce va lua de la mine? E trist, dar trebuie să mă obişnuiesc cu asta pentru mult timp de acum înainte", a dezvăluit vedeta.

Pe de altă parte, Kylie este bucuroasă că a găsit omul lângă care se vede tot restul vieţii. După mai multe relaţii în care a pierdut mult timp şi nu numai, cu nume importante, precum Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave şi modelul James Gooding, ea pare să se îndrepte spre nunta mult-aşteptată cu actorul britanic Joshua Sasse.

Deşi e mai mic cu 19 ani ca ea, Kylie spune despre logodnicul său că are un "suflet bătrân", înţelept, care o face de multe ori să se simtă mai tânără decât el.
Cei doi au decis să nu-şi unească destinele până când Australia va legaliza căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. "E pregătită să facă în sfârşit treaba asta în mod oficial", a declarat pentru NW magazine o sursă din anturajul vedetei.

Problema e că guvernul australian tot amână organizarea unui referendum pe această temă, iar Kylie pare să mai aibă de aşteptat. "Depinde pe cine asculţi, e posibil să mai dureze", a răspuns ea când a fost întrebată despre căsătorie la emisiunea "The Jonathon Ross Show", la începutul lunii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod