Kylie Minogue e în culmea fericirii la 50 de ani: Şi-a găsit, în sfârşit, marea iubire?

Fotografia pe care Kylie a postat-o pe Instagram la petrecerea de ziua sa de naştere a confirmat că ea are o nouă relaţie


Paul Solomons este prima relaţie a vedetei după despărţirea dureroasă de fostul logodnic, Joshua Sasse, în 2017. Artista care a avut relaţii bărbaţi celebri, precum Olivier Martinez, Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave şi modelul James Gooding, părea să se îndrepte spre nunta mult-aşteptată cu actorul britanic Joshua Sasse (30 de ani). Kylie şi Joshua s-au cunoscut în septembrie 2015, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant şi s-au despărţit când ea a descoperit că acesta avea o relație cu actrița spaniolă Marta Milans (35 de ani).

Cei doi ar fi devenit apropiați în 2016, în Vancouver (Canada), în timpul filmărilor pentru serialul "No Tomorrow".

Potrivit presei britanice, Kylie a avut câteva certuri cu iubitul său înainte de a călători în ianuarie 2017 în Franța pentru a participa la Săptămâna Modei de la Paris. La întoarcere, artista a decis să pună capăt relației.

Kylie Minogue a suferit o cădere psihică şi a avut nevoie de mult timp pentru a-şi regăsi echilibrul. Acest episod a lăsat urme adânci şi vedeta părea că s-a împăcat cu ideea că va rămâne singură.
Într-un interviu pentru Red Magazine, ea a mărturisit că a făcut faţă cu greu acestei lovituri: "A trebuit să mă reconstruiesc singură, fizic şi mental. Nu poţi să negociezi căderea relaţiei tale. Am înţeles că am trecut de o etapă şi am învăţat multe despre mine. Uneori se întâmplă lucruri care te scot din zona ta de confort, drame ca asta, care te zdruncină. Acum sunt iar pe cont propriu şi îmi pun tot mai mult întrebări de genul: <<Ce vrei cu adevărat, cum ai ajuns aici, cum te simţi, ce vei face mai departe?>>", a adăugat Kylie.

"Părinţii mei nu m-au crescut cu ideea căsătoriei, nu am văzut-o niciodată ca pe un obiectiv.
M-am gândit că poate tot ce am făcut eu a fost greşit şi aş putea să încerc. Poate ar trebui să fac ce face toată lumea. Pentru ei a mers. Acum trebuie să-mi schimb părerea. Nu cred că mariajul este pentru mine"
, s-a consolat artista.

Ar putea fi Solomons bărbatul la care visează Kylie? Prietenii vedetei se tem că ar putea să se aleagă din nou cu inima frântă, întrucât noul ei iubit are un profil de afemeiat, având relaţii cu mai multe vedete şi modele, printre care Bella Hadid, Cara Delevingne şi Lana Del Rey.
Deocamdată, Kylie Minogue este fericită că nu mai este singură, iar la 50 de ani asta contează mult.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod