Kylie Minogue are pretenţii de divă: Cât cere pentru o întâlnire cu fanii

Kylie le-a făcut un cadou destul de scump fanilor, iar aceştia nu l-au primit deloc bine


Un alt fan i-a transmis de la obraz vedetei că nu este la fel de bogat ca ea: "kylieminogue sunt foarte dezamăgit de preţurile tale pentru o întâlnire. Ce glumă! Fanii nu sunt aşa de bogaţi ca tine, noi te facem bogată! Nu mai dansăm."

"Te iubesc, Kylie, dar nu şi atunci când sunt folosit. Dragostea mea pentru tine a cam pălit", a scris al fan revoltat.

Artista a revenit în muzică la trei ani după ultimului ei album cu single-ul cu influenţe country "Dancing", iar "Golden", cel de-al 14-lea album de studio, va fi lansat pe 6 aprilie.

"Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima şi sufletul în acest album şi mă ţin de cuvânt. Am reuşit să fac acest lucru. A fost o provocare, dar a fost şi distractiv", a spus artista într-un videoclip de promovare.

Noul album a fost ca un pansament pentru cicatricea din sufletul cântăreţei australiene care a suferit mult după despărţirea de ultimul ei iubit. Kylie a mărturisit că s-a simţit "fragilă" atunci când a început să lucreze la un nou material de studio, intitulat "Golden", la scurt timp după ce s-a despărţit în februarie 2017 de logodnicul ei, actorul Joshua Sasse.
"Eram puţin cam fragilă atunci când am început să lucrez la acest album, dar am analizat acest lucru şi mi-am spus că era momentul potrivit pentru a fi sinceră, pentru a trece peste toate obstacolele şi să ofer publicului câteva instantanee despre locul în care mă aflu acum în viaţa mea. Mi-a adus o mare satisfacţie", a declarat ea într-un interviu acordat postului BBC Radio 2.

Kylie Minogue, care şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian "Neighbours", a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky", iar începând cu 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent datând din 2015 – "Kylie Christmas".


În cariera sa de trei decenii, Kylie Minogue a avut şapte single-uri care au ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale importante, iar albumele sale s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Cântăreaţa a concertat de două ori în România - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului "KylieX2008", pe stadionul Cotroceni.


Foto: Hepta

19 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod