Kylie Minogue arată fabulos la 48 de ani. Care e „arma secretă“ a vedetei

Kylie Minogue
Vedeta a declarat că a renunţat la Botox


"Kylie este o adeptă a tratamentelor non-invazive, iar acesta nu are timpi de refacere şi nici nu trebuie să te acoperi cu un cearceaf ca să nu te mai vadă nimeni câteva zile", a declarat un prieten al cântăreţei. "Undele nu sunt dureroase, sunt foarte relaxante şi la sfârşit pielea ei străluceşte. E ceva mult mai natural decât Botox şi nu implică injecţii dureroase. Kylie crede că acestea i-au luat câţiva ani din aspect, fără să-i dea aspectul de chip îngheţat, adică un look nefiresc", a mai spus sursa citată.

Kylie Minogue a recunoscut în urmă cu mai mulţi ani că a apelat la Botox, dar a susţinut că a renunţat în favoarea Pond's Cream, care costă doar 4,50 euro.

"Da, am folosit Botox. Îmi accept vârsta, iar acum singurul meu secret este Pond's Cream; o folosesc în fiecare zi. E tot ce folosesc pentru tenul meu", a declarat ea.

În timpul procedurii, o bucată de metal este plasată pe spatele pacientului, pentru a preveni iradierea, şi o rolă încălzită este manevrată în jurul feţei, gâtului şi decolteului. Undele radio încălzesc straturile superioare ale pielii şi ţesutul de sub acestea, determinând structurile de colagen din piele să se subţieze.
Acest efect stimulează creşterea producţiei de colagen din organism, astfel că pielea se regenerează şi întinereşte, relatează ziarul menţionat.

Rezultatele sunt instantanee, dar efectul complet poate fi văzut după aproximativ şase luni. După o serie de 6-10 şedinţe, pacienţii trebuie să repete terapia la câteva săptămâni, relatează cotidianul britanic.

Colagenul este o proteină a ţesutului conjunctiv. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen din organism scade şi astfel apar ridurile, numărul celulelor noi se reduce, iar pielea îşi pierde din elasticitate şi din strălucire.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod