Kylie Minogue a primit inelul de logodnă. Îl va păstra?

Cântăreaţa care a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri a purtat bijuteria la revenirea în Australia, după confirmarea logodnei cu Joshua Sasse (28 de ani).

Vedeta s-a întors, săptămâna trecută, în ţara natală, pentru un recital special în Sidney, la gala organizată de compania Qatar Airways. Îmbrăcată într-o rochie neagră, plină de strasuri, şi cu un decolteu cu bijuterii încrustate,  "Prinţesa pop", cum o numeşte Daily Mail, purta un inel cu un diamant enorm.

Kylie a venit în Australia pentru prima dată după ce a confirmat logodna cu iubitul ei, Joshua, cu care are o relaţie de şase luni. Potrivit informaţiilor obţinute de cotidianul britanic, ea a plecat după câteva zile din ţara natală şi a câştigat o sumă colosală, de 33.333 dolari pe minut pentru o jumătate de oră în care a cântat mai multe hituri.

Kylie Minogue şi Joshua Sasse (28 de ani) şi-au anunţat logodna în rubrica de anunţuri a cotidianului britanic Daily Telegraph, după ce cu câteva zile mai înainte, la gala NME Awards, tânărul s-a dat de gol, numind-o pe cântăreaţa australiană logodnica lui.

"Kylie poate să-şi ţină gura închisă, dar Josh nu e în stare să ţină un secret. A numit-o cu mândrie logodnica lui, de faţă cu mai mulţi invitaţi şi chiar a glumit că de când e cu ea nu mai are nicio problemă să intre la petreceri", a spus o sursă din anturajul celor doi, citată de tabloidul englez The Sun.

Cântăreaţa australiană şi iubitul ei s-au cunoscut în septembrie anul trecut, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant.
Deşi Joshua nu are profilul foştilor iubiţi ai artistei - Olivier Martinez, Michael Hutchence şi Andrés Velencoso, el pare capabil să o ţină pe Kylie lângă el, remarcă Daily Mail. Un prieten al acestuia a explicat care sunt atuurile lui: "Îl moşteneşte pe taică-su, e un visător şi pasional, un tip cu talent artistic. Când era tânăr, mulţi credeau că era un pic prea cuceritor. Îi plăcea să folosească un limbaj cool şi era mereu atent la apariţiile sale, dar când ajungi să-l cunoşti bine realizezi că aşa e Josh.
Un lucru pe care îl are în comun cu Kylie este ambiţia fără limite."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod