Kylie Jenner, prima poză după ce a născut

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2018

Kylie Jenner a postat pe Instagram o fotografie cu fetiţa sa, Stormi


Recordul anterior era deţinut de o fotografie a lui Cristiano Ronaldo, publicată pe 12 noiembrie 2017 pentru a anunţa naşterea fiicei sale Alana Martina, care a strâns 11,3 milioane de like-uri.
Podiumul este completat de fotografia pe care Beyonce a postat-o pe 1 februarie 2017 pentru a anunţa faptul că este însărcinată cu gemeni, care a obţinut 11,2 milioane de like-uri.

Jenner a dezvăluit pe 6 februarie numele fetiţei sale, Stormi, într-un mesaj publicat pe Instagram, lângă fotografia bebeluşului.

Imaginea a strâns peste 13,6 milioane de like-uri în 24 de ore.

Jenner, star de reality show şi proprietară a unei companii de cosmetice, a anunţat tot pe platforma Instagram că a născut pe 1 februarie primul ei copil, tatăl fiind rapper-ul Travis Scott.

Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, are 103 milioane de followeri pe Instagram, fiind una dintre cele mai populare vedete pe platforma deţinută de Facebook.

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner.
Ea mai are o soră mai mare, manechinul Kendall Jenner.
Din partea mamei sale, Kylie are trei surori vitrege, Kourtney, Kim şi Khloé Kardashian, şi un frate vitreg, Rob.
Jenner mai are trei fraţi vitregi din partea lui Caitlyn, Burt, Brandon şi Brody Jenner, şi o soră vitregă, Casey.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod