Kylie Jenner îşi prezintă copilul: Primele imagini cu fetiţa vedetei

Starleta de reality show a publicat un clip video în care chipul fetiţei sale, născută pe 1 februarie, poate fi văzut pentru prima oară.

Kylie Jenner a postat pe Snapchat o scurtă înregistrare video în care o prezintă pe fiica sa. Îmbrăcată cu un combinezon alb îmblănit, cu o glugă cu urechiuşe, micuţa are o suzetă mov şi priveşte fix spre cameră.

Mama ei a intitulat clipul "My pretty girl/Fetiţa mea frumuşică" şi a adăugat un filtru amuzant pe imaginile în care se vede în premieră chipul bebeluşului său.

Kylie a publicat anterior pe Instagram o fotografie în care apare în timp ce o ţine pe Stormi în braţe, în faţa casei sale din Hidden Hills, California, dar chipul micuţei nu se vedea în acel cadru.

În schimb s-au văzut foarte bine unghiile lungi ale vedetei care au atras destule critici pe reţeaua de socializare, scrie Peole. "Şi-a murdărit mâinile schimbând scutecele şi asigurându-se că Stormi mănâncă şi doarme bine", a ironizat-o cineva.

"Unghiile lungi ale lui Kylie Jenner îmi spun tot ce trebuie să ştiu despre lipsa ei de pricepere ca părinte", a scris altcineva. Alţii nu sunt convinşi că ea poate schimba scutecele cu unghiile atât de mari. "Vreau să ştiu cum schimbă ea scutecele cu unghii de doi inchi, eu am probleme să nu adun mizerie sub unghiile mele milimetrice", a scris o mămică.

Kylie Jenner se bazează însă pe ajutorul mai multor bone şi asistente, iar o sursă a declarat pentru People că este o mămică grozavă şi incredibil de descurcăreaţă.
O altă sursă a vorbit pentru E! News despre cum se descurcă vedeta în primele săptămâni după naştere: "A fost o mare schimbare pentru Kylie, dar îi place să fie mamă şi să privească tot ce face Stormi în fiecare zi. Este epuizată şi emoţionată, dar se topeşte de dragul ei."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod