Kylie Jenner a devenit mamă: Vedeta a născut o fetiţă - VIDEO


Kylie a scris şi câteva gânduri despre experienţa prin care a trecut: "Sarcina a fost unul dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea, mi-a dat forţă şi mi-a schimbat viaţa, şi o să-mi lipsească."

În clipul postat pe YouTube apare şi rapperul Travis, în vârstă de 25 de ani, aşteptând neliniştit pe hol vestea că a devenit tată. Kim Kardashian şi mama lor, Kris Jenner, au fost prezente la maternitate, în timp ce Kendall Jenner a urmărit situaţia pe FaceTime, relatează cotidianul britanic.

Naşterea survine după mai multe luni de speculaţii, în care presa a scris despre sarcina lui Kylie doar din informaţii divulgate de surse, fără o confirmare oficială.



Oficial, vedeta şi iubitul ei sunt împreună din aprilie anul trecut. Deşi au devenit părinţi, cei doi încă nu se gândesc la căsătorie. "N-au planuri să se căsătorească sau măcar să se logodească. Kylie aşteaptă mai mult ajutor de la familia ei şi e mulţumită aşa", a spus o sursă citată de People.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod