Kylie Jenner a devenit mamă: Vedeta a născut o fetiţă - VIDEO

Modelul în vârstă de 20 de ani a confirmat pe Instagram că a născut şi a explicat de ce a ţinut secretă sarcina.

Kylie Jenner a anunţat pe reţeaua de socializare că ea şi iubitul său, Travis Scott, au devenit părinţi pentru prima oară. Vedeta nu a dezvăluit încă numele pe care îl va purta fetiţa, relatează Daily Mail. "Fetiţa mea frumoasă şi sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie şi abia aşteptam să împărtăşesc această binecuvântare", a scris Kylie pe Instagram.

Modelul a postat pe YouTube o înregistrare video de 11 minute şi jumătate, intitulată "Pentru fiica noastră", la sfârşitul căreia se văd o mânuţă şi un picioruş al fetiţei sale.

Pe imagini apare următorul text: "Pentru fiica noastră. 1 februarie 2018, 3,87 kilograme, ora 4:43 pm".

Kylie Jenner a născut la aceeaşi clinică în care au născut Kim şi Kourtney Kardashian, Cedars-Sinai din Los Angeles, scrie ziarul citat. Ea a dezvăluit că a fost alegerea sa să păstreze secretul asupra sarcinii şi le-a mulţumit prietenilor şi rudelor pentru că i-au respectat decizia. "Îmi pare rău că v-am ascuns asta şi aţi auzit atâtea presupuneri. Înţeleg că eraţi obişnuiţi să fiţi alături de mine în tot ce fac.
Am ales să nu-mi expun sarcina în faţa lumii"
, a explicat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod