Kristine, intre ritmuri clasice si ritmuri comerciale

Un student model...

Inteleg ca, din punct de vedere profesional, esti foarte bine. Spune-mi cum iti este in viata personala? Hai sa vorbim putin despre scoala.

Fac un Master in Muzicologie. Este destul de greu, profesorii sunt foarte exigenti. Este vorba despre critica muzicala iar lucrarea mea se va axa pe muzica usoara romaneasca pana in anul 2010, asa ca voi avea destul de multe lucruri interesante de facut. Le voi lua interviuri vedetelor si sper sa iasa ceva frumos. O lucrare care poate, la un moment dat, va fi si publicata. Asa cum se stie, Masterul nu este obligatoriu, dar daca tot vrei sa-l faci, sa-l faci asa cum trebuie.
Pe de alta parte sunt studenta si la Drept, anul 4, la Universitatea Spiru Haret.

Drept, muzica, ce combinatie...

Da, dar se imbina destul de bine. Daca ar fi vreodata sa profesez, ma gandesc ca o sa fie vorba practic tot de un fel de reprezentatie pe scena, pentru ca si acolo trebuie sa-mi sustin punctul de vedere. Din Conservator, fie vorba intre noi, nu se castiga foarte bine si am vrut sa am un backup.

In plus, lucrez la un post de radio. Am o emisiune de luni pana vineri, un post de radio studentesc, unde se difuzeaza muzica rock in general. O muzica desteapta, pentru ascultatori destepti.

Kristine si muzica rock...

Da, de ce nu? Ceea ce cant nu are neaparata leagatura cu ceea ce-mi place. Eu acasa ascult si muzica clasica si rock, dar si muzica house dance, ceea ce cant.
Imi place foarte mult la acest post de radio, pentru ca lucrez cu o echipa tanara, o echipa care vrea sa evolueze, sa aduca ceva nou, ceva mai bun in ceea ce priveste radioul. Promo-uri noi, emisiuni noi, rubrici noi in fiecare emisiune. Chiar in emisiunea mea, care se numeste "Cutia Pandorei", am si un fel de lectie de muzica. La fiecare editie, vor participa compozitori romani, pentru ca eu consider ca nu prea sunt promovati.  

Intotdeauna in tendinte si cu o imagine impecabila...

Apropo de moda, stiu ca ai inceput o colaborare cu Lorena Trica.

A fost o mare placere si onoare sa lucrez cu Lorena Trica. Cand am ajuns la ea la atelier, avea deja o idee despre prima rochie, nu a fost nevoie sa discutam prea mult despre aceasta tema. La prima proba rochita era aproape gata si culmea a fost exact pe placul meu. Ma reprezinta. Mi-a placut foarte mult si imi place in continuare... inca o port.

Imi place sa colaborez cu Lorena Trica si sper ca aceasta colaborare sa continue. Cea de-a doua tinuta, care apare in premiera la voi, este o tinuta creata special pentru noua formula, cand eu apar la pian. Este un model tipic acestei situatii. Pe de o parte este extravaganta, in ton cu moda, insa isi pastreaza si linia clasica.

Kristine, in afara de cantat si scoala, exista alte proiecte de care te ocupi in acest moment?

Da, sunt membra intr-un juriu la un concert de karaoke. O sa facem un turneu prin mai multe cluburi din tara, incepand cu 6 mai, unde cautam tinere talente.
Castigatorul sau castigatoarea va semna un contract cu casa de discuri RBA.

Ce ar trebui sa aiba o tanara sau un tanar ca sa aiba o cariera de succes in acest domeniu?

Trebuie sa aiba de toate. Nu este suficient sa ai voce, asa cum nu este suficient sa arati doar bine. Trebuie sa ai cat se poate de multe din fiecare. Un artist trebuie sa fie complet: trebuie sa stie sa cante, trebuie sa stie sa joace putin teatru, trebuie sa aiba o atitudine potrivita, trebuie sa aiba un look corespunzator. Trebuie sa fie un tot unitar.

Sa credem varianta aia: "nu am voce dimineata"?

Nu, categoric nu. Si la ora 4 dimineata daca te trezesti, trebuie sa poti sa canti. Categoric ca nu o sa-ti sune vocea impecabil dimineata, e normal, esti putin mai ragusit, dar dupa ce faci un sfert de ora, o jumatate de ora vocalize si te incalzesti, nu este niciun fel de problema. Voce o ai la tine oricand, si la 4 dimineata si la 12 noaptea.

Ca tot a venit vorba mai devreme de look. Muncesti mult ca sa arati bine?

Muncesc foarte mult si eu, dar si cei care se ocupa de imaginea mea. De fiecare data, inainte de orice filmare, ei ma sprijina. De curand am inceput si un tratament corporal care se pare ca da rezultate. Mai ales acum, ca vine vara, le sfatuiesc pe tinerele domnisoare sa inceapa din timp sa se preocupe de imaginea lor, pentru ca se vor duce la piscina, la mare, se vor afisa in costume de baie si trebuie sa arate foarte bine.
Le sfatuiesc sa aiba grija de ele, sa se duca sa faca sport, sa fie atente la ce mananca.

Mananci sanatos?

Incerc pe cat se poate. Mama mea, care este mereu alaturi de mine, nu ma lasa sa plec de acasa fara sa mananc micul dejun. Pentru ca este cea mai importanta masa a zilei nu o ratez, chiar daca pe parcursul zilei nu mananc foarte mult. Insa, imi fac de fiecare data timp pentru un fruct. Am un mare pacat, insa, nu prea-mi place sa beau lichide, dar prefer ceaiul verde in locul apei cu lamaie.

Obisnuiesti sa faci si acasa ceva pentru intretinere?

Da, sar coarda. Cam un sfert de ora imi fac timp sa fac astfel de miscare. Am acasa si altfel de aparate, banda de exemplu, dar nu reusesc de fiecare data sa ma urc pe ele. Acum ca a venit primavara prefer sa ies sa ma plimb cu rolele. Si, abia astept sa se faca mai cald ca sa pot sa ies la piscina.


Am stat de vorba si cu designerul Lorena Trica care, pe langa faptul ca a vorbit despre colaborarea cu Kristine si rochia pe care a creat-o, a dat si un sfat pentru voi, cititoarele Eva.ro


"Noua vestimentatie a Kristinei am gandit-o special pentru evenimentele muzicale in care va canta si la pian. Rochia este compusa dintr-un corset cu 18 clini si o fusta volumetrica, croita si cusuta in genul unui material matlasat. Fusta are la fiecare intretaiere a liniilor cate un cristal Swarovski.  Fracul este clasic, exceptie facand partea din spate, stilizata in gen de randunica.
Cititoarelor Eva.ro recomand ca in acest sezon sa poarte tesaturi naturale, matasuri, in.
Sunt de evitat hainele care contin peste 60% polyester sau lycra. Ca si stil, moda nu difera foarte mult de cea de anul trecut, exceptie fiind accentul pus pe rosu".
Asculta cea mai noua piesa
Kristine
23 Aprilie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adina pe 25 Apr 2010, 16:22
    Felicitari!!!

    imi place mult de ea.. am vazut-o la tv si nu e ca toate vedetele care apar si dipar.chiar e talentata.Felicitari!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod