Kristen Stewart a început să-și piardă părul pe fond nervos

Ultimele luni au fost dificile pentru actrița în vârstă de 23 de ani. Kristen a suferit atât de mult după a doua despărțire de Robert Pattinson, încât a început să-i cadă părul într-o zonă din partea dreaptă a capului. Specialiștii spun că acesta este rezultatul stresului foarte puternic.
Kristen, care de obicei poartă șapcă sau căciulă pe cap, a fost fotografiată la sfârșitul lunii trecute în Berlin, lăsând la vedere o zonă a capului în care a rămas fără păr. Actrița a filmat la Berlin pentru producția "Sils Maria", alături de Juliette Binoche.

Pierderea părului este atât de avansată, încât prietenii săi se tem pentru sănătatea ei mentală, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Surse apropiate actriței susțin că această problemă se datorează stresului pe care aceasta l-a suportat după despărțirea de Robert Pattinson.

Potrivit surselor din anturajul vedetei, ea poartă extensii, în încercarea de a acoperi căderea părului.
 
 
 
"Se pare că Kristen are telogen effluvium. Asta înseamnă că procesul de creștere a firelor de păr este întrerupt prematur, iar ciclul lor de creștere nu se desfășoară așa cum ar trebui. Părul ei este foarte subțire, iar pierderea pare extinsă. Pentru a remedia problema, Kristen trebuie să-și schimbe stilul de viață", a declarat hair stilist-ul englez Gary Heron după ce a văzut imaginile cu părul lui Kristen Stewart. "Ar trebui să aibă o dietă echilibrată, care va ajuta la reluarea creșterii și la întărirea firelor de păr", a mai spus expertul citat de Daily Mail.
 
 
 
"Anturajul lui Kristen este atât de preocupat de starea ei, încât doi prieteni foarte buni au zburat până în Germania pentru a o vedea.
Ei vor să o ducă la un program de yoga prin care să scape de stres. L-au rugat și pe Robert să o viziteze. Se tem că stresul va deveni și mai puternic, fiindcă ea încearcă să ia legătura cu el, dar ignoră toate apelurile ei"
, a declarat un prieten al vedetei.

Potrivit Daily Mail, actrița a încercat să fixeze o întâlnire cu fostul ei iubit, de care s-a despărțit în acest an, însă Robert nu dorește să-i mai acorde o șansă și a decis că relația lor s-a încheiat.
 
 

Starurile francizei "Twilight" s-au despărţit din nou, în luna mai, la mai puţin de un an după aventura pe Kristen a avut-o în iulie 2012 cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.
 
La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească". 
Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi au locuit într-un apartament de lux din Los Angeles.


Foto: Hepta / Daily Mail




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod