Kourtney Kardashian iese în față cu o poză îndrăzneață: A pozat în cadă, „acoperită“ doar cu puțină spumă

Kourtney și-a dorit să atragă atenția și a reușit, dar nu poate să păcălească pe toată lumea cu o poză atât de evident editată


În plus, capul și gâtul starletei par să fi fost mult retușate, iar chipul ei nu arată deloc natural, părând decupat dintr-o altă fotografie și adăugat în acest cadru, scrie ziarul britanic.

Kourtney a mai făcut recent o imagine de acest gen, pozând dezbrăcată în baie, așezată picior peste picior lângă chiuvetă și cu un prosop alb înfășurat pe cap, în timp ce ține un laptop pe genunchi și o ceașcă de ceai în mâna dreaptă.

Starleta se ocupă acum de lansarea site-ului Poosh după ce a lucrat pentru PrettyLittleThings și Manuka Doctor. Surorile ei, Kim Kardashian, Khloe Kardashian și Kendall Jenner și-au lansat propriile aplicații de lifestyle în septembrie 2015, iar Kourtney a făcut același pas în decembrie 2015.

Aplicațiile le ofereau utilizatorilor informații despre surori, rețetele lor preferate și diverse trucuri de frumusețe și modă. Cea lansată de Kourtney promitea și o incursiune în pasiunea sa pentru design interior, dar și în viața sa de mămică, notează Daily Mail.

În decembrie 2018, toate surorile au anunțat că își vor închide aplicațiile din ianuarie 2019 pentru a se putea concentra pe alte proiecte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod