Kourtney Kardashian iese în față cu o poză îndrăzneață: A pozat în cadă, „acoperită“ doar cu puțină spumă

Starleta a făcut o poză care a provocat valuri de comentarii pe rețelele de socializare. Imaginea îndrăzneață este evident retușată.

Când vor să se facă remarcate, femeile din clanul Kardashian știu clar ce au de făcut - o poză sexy sau, de ce nu, chiar mai multe poze sexy sigur atrag atenția tuturor. Fie că sunt admirate, fie că stârnesc iritare, Kardashiancele nu au cum să rămână nebăgate în seamă. Concurența din interiorul este acerbă și aproape că nu trece săptămână fără ca una dintre ele să pozeze fără inhibiții.

Kourteney, de pildă, a ridicat luni ștacheta la un nivel și mai ridicat după ce a pozat goală în cada plină cu apă, "acoperită" strategic cu puțină spumă. "Iubește-te la fel de profund cât îi iubești pe ei", a scris ea lângă imaginea provocatoare pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

Cu un machiaj aproape de neobservat în contextul imaginii în care corpul ei iese în evidență, Kourteney s-a asigurat că spuma îi acoperă exact ce trebuie, lăsând la vedere posteriorul văzut din lateral, piciorul drept și abdomenul plat.

Cu toate străduințele ei, se vede că imaginea a fost puternic editată, având ca scop promovarea site-ului său de lifestyle, Poosh, notează Daily Mail. Poza a fost criticată pe rețelele de socializare pentru retușarea masivă, iar detaliul care a atras cele mai multe comentarii a fost piciorul stâng al vedetei, care pare mai lung decât celălalt. "Cine naiba a editat poza asta? Ce are piciorul ei?", a scris cineva, adăugând hashtag-urile #KourtneyKardashian and #photoshopfails. "@kourtneykardash a lucrat poza, dar chiar nu înțeleg al doilea picior", a scris alt utilizator.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod