Kit Harington, devastat după serialul „Game of Thrones”: Starul s-a internat într-o clinică ca să scape de stres și de dependența de alcool

Kit Harington a devenit dependent de serialul care l-a făcut celebru


Într-un interviu publicat de Variety în martie, actorul a mărturisit că a urmat un program de terapie când faima lui a început să crească și că s-a simțit vulnerabil după moartea personajului său din a cincea serie. "Cea mai neagră perioadă a mea a fost când serialul părea să-i aparțină atât de mult lui Jon, când el a murit și când s-a întors. Chiar nu mi-a plăcut că tot serialul s-a axat pe Jon (...) Când devii cârligul unui show TV și acest show e la apogeul succesului său, atenția asupra ta e al naibii de îngrozitoare", a mărturisit Kit Harington.

Actorul a mai spus că acea perioadă din viața sa nu a fost una bună.

"Simțeam că trebuie să simt că sunt cel mai norocos om din lume, dar de fapt mă simțeam foarte vulnerabil. Atunci am avut o perioadă care m-a zdruncinat, așa cum cred că au mulți oameni la 20 de ani."

"A fost o vreme când am început o terapie și am început să vorbesc cu oamenii. Mă simțeam foarte nesigur și nu vorbeam cu nimeni. Ar fi trebuit să mă simt foarte recunoscător pentru ce aveam, dar mă simțeam incredibil de preocupat să n-o dau naibii în bară"
, a adăugat starul.

Ultimul episod al „Game of Thrones” a fost urmărit de peste 19,3 milioane de americani.

În vârstă de 32 de ani, Harington a devenit cunoscut la nivel mondial graţie rolului Jon Snow din serialul HBO.

Harington, care s-a căsătorit în 2018 cu actriţa Rose Leslie, colegă de platou, a declarat pentru Variety la începutul acestui an că i-a fost greu să se obişnuiască cu celebritatea şi atenţia primită în urma serialului, găsind-o "terifiantă".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod