Kit Harington are probleme „tehnice“: Starul din „Game of Thrones“, cu mâna în pantaloni pe stradă - FOTO

Actorul a fost surprins într-o ipostază ciudată în timpul unei plimbări cu soția și câinele lor.
Ieșit la o plimbare cu soția lui, Rose Leslie (33 de ani) și câinele lor, în nordul Londrei, Kit Harington s-a trezit cu o problemă care trebuia musai rezolvată atunci și acolo. Actorul a rămas în urma soției și și-a băgat mâna dreaptă în pantaloni, încercând să rezolve o problemă care îl deranja și care părea destul de stringentă.

Îmbrăcat cu un tricou negru și pantaloni gri slim fit și cu centura genții din piele transă peste piept, Kit a avut ceva de furcă, băgând mâna până aproape de cot ca să-și rezolve problema.
Se pare că o cusătură interioară a pantalonilor îl zgâria pe picior în timp ce mergea, scrie Daily Mail.

După ce a încercat să rezolve situația în interiorul pantalonilor, starul în vârstă de 33 de ani a tras de ei și din exterior, din zona prohabului, și intervenția de urgență pare să fi reușit, Kit pornind din loc pentru a-și ajunge din urmă soția.

Rose Leslie era îmbrăcată cu un tricou alb cu dungi orizontale, peste care purta o salopetă neagră, și era încălțată cu pantofi sport albi.

La un moment dat, Kit și-a pus o mască galbenă pe față și a intrat într-un magazin pentru a-i cumpăra ceva de mâncare soției.

Kit Harington a stat departe de atenția presei în ultimele luni și nu a mai fost fotografiat de la sezonul galelor de film, când a mers cu Rose la ceremonia Globurilor de Aur.
Cuplul păstrează discreția asupra mariajului lor, cei doi nemaifiind fotografiați împreună de peste șase luni.

Kit Harington și Rose Leslie au aniversat recent al doilea an de căsnicie. Ei s-au căsătorit în 2018.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod