Kim Kardashian şi Kanye West, aniversare de doi ani de la nunta fastuoasă

La doi ani de la nunta memorabilă pe care au organizat-o în Italia, Kim Kardashian şi Kanye West rememorează cel mai frumos moment din viaţa lor.

După o relaţie de doi ani, Kim şi Kanye s-au căsătorit, pe 24 mai 2014, în faţa a 600 de invitaţi, în cadrul unei ceremonii fabuloase, ce a avut loc la Forte di Belvedere, în Florenţa. Cele două staruri americane au cheltuit 2,8 milioane de dolari pentru ca nunta lor, la care au fost prezente familiile, prietenii apropiaţi şi fetiţa lor, North West, să fie cel mai spectaculos eveniment monden al anului.

De altfel, celebra imagine în care mirele sărută mireasa a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram în 2014.

Fotografia a fost publicată pe contul starletei pe 27 mai 2014 şi a obţinut până aproape de sfârşitului acelui an peste 2,4 milioane de aprecieri de la utilizatorii Instagram. Aceasta a devenit nu numai cea mai apreciată imagine din 2014, ci şi fotografia cu cele mai multe like-uri de la lansarea, în urmă cu patru ani, a platformei.

La doi ani de atunci, Kim şi Kanye sunt la fel de influenţi, domină showbiz-ul internaţional, nu doar pe cel american, şi mai un copil, pe fiul lor Saint West, iar ei sunt la fel de îndrăgostiţi, notează site-ul eonline.com.


"Aniversare fericită de doi ani iubirii vieţii mele"
, a scris Kim pe contul ei de Instagram. "Mă faci atât de fericită! Te iubesc aşa de mult!", a adăgat starleta.
Kim a postat şi o fotografie realizată în voiajul recent pe care ei l-au făcut în Italia, în care apare cu soţul ei. "Verigheta mea strălucea atât de tare pentru iubirea noastră în călătoria de la Roma, când am aniversat doi ani în Italia, ţara în care ne-am căsătorit! #Binecuvântaţi", a scris Kim Kardashian.

Protagonistă a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat de Forbes, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.

Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.
Cel mai recent album al cântăreţului, "The Life of Pablo" a fost lansat pe 14 februarie 2016, fiind cel de-al 7-lea său material discografic înregistrat în studio.



Foto: Hepta, eonline.com

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod