Kim Kardashian, selfie incredibil: Cum arată talia ei după ce a slăbit 32 de kilograme

Imaginea cu noua siluetă a starletei face "ravagii" pe Instagram


Imaginea postată pe Instagram la mijlocul lunii februarie a stârnit un interes imens. Până marţi seară, aceasta a strâns 3.486.924 de like-uri şi 36.700 de comentarii, cifre absolut fabuloase pe care doar "regina selfie-urilor" le  poate obţine.

În ultimii doi ani, Kim Kardashian a făcut eforturi mari pentru a da jos surplusul de 32 de kilograme pe care l-a căpătat în timpul celor două sarcini. Iar rezultatul pe care ea l-a arătat cu mândrie demonstrează că şase şedinţe de fitness pe săptămână cu antrenoarea Melissa Alcanatara fac minuni.



Kim Kardashian a anunţat pe 17 ianuarie naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă născută de o mamă surogat. "E aici. Eu şi Kanye suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiicei noastre sănătoase şi frumoase. North şi Saint sunt încântaţi să o cunoască", a scris starleta atunci, mulţumindu-le mamei surogat, precum şi medicilor şi asistentelor care au asistat la naştere.

Kim Kardashian a decis să recurgă la o mamă surogat, după ce medicii au avertizat-o că o nouă sarcină prezintă riscuri grave pentru sănătate.


Potrivit TMZ, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari mamei surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.

Kardashian şi West sunt deja părinţi lui North, de 4 ani, şi ai lui Saint, de 2 ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod