Kim Kardashian s-a pus din nou pe slăbit: „Deja am dat jos 8 kilograme!“

După naşterea fiului ei, pe 5 decembrie, starleta are planuri mari: ea vrea să mai scape de 24 de kilograme.

A trecut o obsesie, acum vine alta: după ce s-a tot văitat că nu rămâne gravidă şi apoi că nu mai suportă să fie însărcinată, Kim Kardashian nu se mai gândeşte acum decât cum să slăbească mai repede. Adevărul e că asta e o problemă reală, doar că ea face caz din orice.

Vedeta a spus că la un moment dat ajunsese să cântărească aproape 87 de kilograme când era însărcinată şi mai avea puţin şi murea. Dar acum starleta în vârstă de 35 de ani spune că a slăbit deja opt kilograme după venirea pe lume a fiului ei, Saint, pe 5 decembrie, şi are de gând să o ţină tot aşa.

Cunoscută pentru formele ei excesive, Kim Kardashian e conştientă că are mult de lucru, dar consideră că obiectivul ei, de a mai da jos 24 de kilograme, este realizabil.



Vedeta a făcut publică greutatea ei într-un mesaj transmis live, în video streaming, prin aplicaţia ei, în timp ce pregătea pizza împreună cu Caitlyn Jenner. Ea a spus că preaparatul plin de calorii, făcut după o reţetă primită de la Giuliana Rancic, nu este pentru ea, ci pentru fostul atlet olimpic, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Kim a spus în mesajul video că greutatea sa ideală este de 54 de kilograme şi că înainte de a rămâne însărcinată avea 59 de kilograme. În 2014, când s-a căsătorit cu Kanye West, cântărea 56 de kilograme, a adăugat ea.
După ce a ajuns la aproape 87 de kilograme în timpul sarcinii, ea a ajuns acum la 78,5.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod