Kim Kardashian, criticată pentru că o imită pe Jackie Kennedy: „Cel mai penibil lucru!“

Starleta a realizat o şedinţă foto care a stârnit un val de critici pe Twitter, fiind ironizată pentru că arată ca o „Jackie Kennedy de culoare“.

Mândră nevoie-mare de pictorialul pe care l-a făcut pentru revista Interview, Kim Kardashian n-a reuşit însă să-i convingă şi pe utilizatorii reţelelor de socializare că această mişcare a fost una bună. Pe Twitter s-a stârnit o avalanşă de comentarii negative, starleta în vârstă de 36 de ani fiind criticată la scenă deschisă.

Deşi este unul dintre puţinele pictoriale "decente" cu care Kim se poate lăuda, există câteva probleme de imagine care au atras valul de critici la adresa ei. În primul rând, coafura - Kim este criticată pentru că şi-a aranjat părul imitând-o pe Jackie Kennedy.

În al doilea rând, oamenii se întreabă de ce pielea ei este mai neagră decât de obicei, iar unii cred că pozele au fost editate pentru ca ea să aibă aceeaşi culoare cu fiica sa, North, al cărei tată e rapperul Kanye West.

Unul dintre utilizatorii care au comentat postarea iniţială a vedetei spune că acest pictorial e de prost gust: "E cel mai ridicol lucru pe care l-am văzut vreodată." Iar de aici a început sarabanda criticilor - "Este dezgustător", a scris cineva. "Nu poţi fi Jackie", a adăugat alt utilizator. "Jackie se răsuceşte în mormânt acum", este un alt comentariu dur.

Ulterior, cineva a observat că vedeta are pielea mai închisă la culoare şi a întrebat: "De ce i-au închis pielea la culoare, încercând să o facă mai neagră?".
Un alt internaut a preluat chestiunea şi s-a adresat conducerii revistei: "@InterviewMag, de când @KimKardashian are aceeaşi culoare a pielii ca fiica sa?".

Iar acestea sunt doar câteva dintre reacţii. Mulţi alţii s-au declarat supăraţi şi chiar au insultat-o pe Kim Kardashian după ce revista Interview a pus alături de imaginea ei un titlu foarte îndrăzneţ şi socotit nesăbuit - "Noua Prima Doamnă a Americii".

Janet Mock, o activistă pentru drepturile persoanelor trans, cea care i-a luat interviul vedetei, a întrebat-o despre cum e să crească o fetiţă de altă culoare decât ea, iar Kim a spus că se simte foarte mândră de North.
"Este obsedată de părul ei creţ, iar dacă vede pe cineva care are părul ca ea, se miră că seamănă şi începem să vorbim despre asta", a spus vedeta, adăugând: "Vorbim despre asta şi cu nepoate mea, Penelope, pentru că ea şi North arată foarte diferit, dar sunt cele mai bune prietene şi sunt tot timpul împreună."

Kim Kardashian a postat luni pe Instagram o imagine din şedinţa foto realizată pentru Interview. "Vreau doar să mulţumesc @stevenkleinstudio pentru că m-a convins să fac un pictorial foarte diferit şi puternic, care mi-a permis să-i aduc un omagiu emblematicei Jackie Kennedy pe care o admir şi o respect!", a scris ea alături.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod