Kim Kardashian este acuzată de fani că i-a epilat sprâncenele fetiței sale

Mulți dintre cei care au văzut imaginea cu North, în vârstă de șase luni, sunt convinși că starleta a început să-i aplice și fiicei sale trucurile ei de frumusețe.

Fără îndoială, este cea mai drăguță fotografie cu fiica ultramediatizatului cuplu Kim Kardashian și Kanye West. Și cu toate acestea, a făcut vâlvă, luni, după ce starleta a postat-o pe contul ei de Instagram, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sute de oameni au fost încântați de apariția surâzătoare a micuței North, în vârstă de șase luni, însă mulți au fost intrigați de un detaliu: sprâncenele ei perfect conturate. Nu cumva... Ba da, unii chiar cred asta: "E clar, Kim i-a epilat cu ceară sprâncenele copilului", a scris pe Twitter un fan, care s-a semnat Alexa Rebola. "Jur că în imaginea pe care Kim Kardashian a pus-o pe Instagram sprâncenele copilului ei par epilate cu ceară", a scris o altă persoană, Katie Keegan.

Altcineva, Lauren Grey, a fost de părere că micuța Nori, cum o alintă părinții și presa, are sprâncene mai frumoase decât mama ei.



Kim Kardashian a negat imediat că i-ar fi aranjat sprâncenele fiicei sale. Contactat de jurnaliștii de la Daily Mail, un reprezentant al vedetei a catalogat acuzațiile drept false.



Pensarea sau epilarea cu ceară specială a sprâncenelor copiilor nu mai este de mult o premieră pentru vedetele din Statele Unite, notează cotidianul citat. În acest an, Farrah Abraham a recunoscut că i-a epilat sprâncenele fiicei sale, Sophia, în timp ce dormea. "Am primit o mulțime de mailuri de la admiratoare care atunci când erau tinere și-ar fi dorit ca mamele lor să le ajute să-și aranjeze sprâncenele", și-a justificat ea decizia.

Kim Kardashian este faimoasă nu doar pentru posteriorul ei foarte proeminent, ci și pentru sprâncenele ei perfect aranjate, de care se ocupă specialistul ei preferat, românca Anastasia Soare.

"Sprâncenele mele erau cam pătrate, ceea ce îmi făcea nasul să pară mai mare. Acum merg la Anastasia", a declarat starleta, care se pregătește de nuntă.

Kanye West a cerut-o a cerut-o în căsătorie în octombrie, chiar în ziua în care starleta a împlinit 33 de ani-, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care cântărețul l-a închiriat pentru acel eveniment.



Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries în 2011, la doar 72 de zile după căsătorie, notează agenția Mediafax.

Divorţul lor a fost pronunţat în iunie 2013.
Primul ei mariaj, cel cu producătorul muzical Damon Thomas, care a durat patru ani, s-a încheiat printr-un divorţ ce a fost pronuţat în 2004.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007.
West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod