Kim Kardashian are probleme: Doctorii i-au spus că nu poate rămâne gravidă

Starleta îşi doreşte foarte mult încă un copil, însă la controlul medical a aflat că uterul ei nu poate susţine o nouă sarcină. Ea ar putea recurge la o mamă-surogat.

Kim mai vrea un copil, iar pentru asta e în stare de orice. Iar dacă se va dovedi că e imposibil, atunci ea va face mai mult decât imposibilul pentru a-şi împlini dorinţa de a avea doi copii.

În episodul de duminică seară al reality-show-ului "Keeping Up With The Kardashians", al cărei protagonistă este, Kim a aflat că are o problemă la uter şi că ar putea avea nevoie de o mamă-surogat care să-i poarte copilul în pântec. Medicul i-a explicat vedetei uterul ei nu poate duce sarcina până la capăt.

Practic, specialistul nu i-a putut garanta că va avea o sarcină fără probleme, dimpotrivă - riscurile unor complicaţii sunt foarte mari, astfel că pentru ea cea mai indicată soluţie ar fi să apeleze la o mamă-surogat.

Simt că doctorul m-a pus în faţa celui mai prost scenariuKim Kardashian
Starleta a mars la spital pentru o procedură de îndepărtare chirurgicală a unei părţi din placentă care a rămas prinsă de uter după naşterea fiicei sale, North West. Dr. Huang, specialist în fertilitate, i-a explicat vedetei în ce constă intervenţia.
"Puteţi rămâne gravidă, dar asta vă expune unor riscuri în timpul sarcinii. Iar dacă nu pot garanta că veţi avea o sarcină fără probleme, singura cale de a vă bucura de un copil este o mamă-surogat, o să vorbim despre asta. Voi face tot ce se poate pentru a vă curăţa bine pentru ca uterul să fie perfect, ca să fiţi în siguranţă", i-a spus doctorul.

"Mă sperie o mamă-surogat. Nu vreau. N-aş avea curaj să cer cuiva să facă asta pentru mine"
, i-a mărturisit Kim mamei sale, Kris Jenner. "Kourtney ar putea", i-a dat aceasta o idee.


Telespectatorii postului E!, care transmite show-ul, au putut vedea apoi cât de disperată este Kim să rămână din nou însărcinată. "M-am plâns atât de sarcina mea, mereu spuneam că nu-miplace să fiu gravidă şi nu m-am gândit niciodată că o să ajung să mă rog pentru asta", i-a spus ea surorii sale, Kendall Jenner.

"Să tot încerci să ai al doilea copil nu e la fel de frumos ca la primul. E ceva de genul: în cinci minute ovulez, treci încoace imediat!", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod